Mesaje tulburătoare găsite în telefonul unui soldat rus: „Mi-e frică, îi atacăm pe toți, chiar și pe oameni pașnici. Mamă, mi-e foarte greu!”

.

Ce mesaje tulburătoare au fost găsite în telefonul unui soldat rus. Joi, 24 februarie 2022, Vladimir Putin a ieșit cu un discurs public în cadrul căruia anunța că trupele rusești vor ataca Ucraina. La scurt timp după, soldații au urmat ordinele conducătorului lor și au lansat mai multe rachete și bombe. Cu toate acestea, ei nu își doresc să treacă prin asemenea clipe. Iată ce mesaje au fost descoperite în telefonul unui tânăr!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Deși fac parte din trupele rusești, soldații nu își doresc acest război dintre Rusia și Ucraina. Majoritatea acestora sunt tineri, care speră să se întoarcă în viață, la familiile lor. Recent, au fost descoperite mai multe mesaje între un rus și mama sa. Iată ce i-a spus acesta femeii care i-a dat viață!

Se pare că familiile soldaților ruși nici măcar nu știu unde sunt copiii lor. Iată întreaga conversație dintre o mamă îndurerată și băiatul ei, speriat de situația din Ucraina.


Citește și: Român din Ucraina, mărturisiri cutremurătoare despre sora rămasă la Kiev:„Plânge încontinuu, nu au cale de ieșire

Citește și: Nou născuți și prematuri intubați din Ucraina, feriți de război într-un adăpost anti-rachetă.Imagini cutremurătoare

Citește și: Ce mesaje primește Simona Florescu din lumea de dincolo, de la Ion Dichiseanu:Am rămas blocată

Citește și: Ce regulă respectă mereu Ștefan Bănică, de Crăciun, și ce spune despre soția lui, Lavinia Pârva:Ea este resposabilă de toate


Ce mesaje tulburătoare au fost găsite în telefonul unui soldat rus

S-au găsit mai multe mesaje în telefonul lui Alexei, un soldat rus, speriat de situația din Ucraina. Acesta a discutat cu mama sa, care nici măcar nu știa unde se află copilul ei. Iată întreaga conversație!

Mama:  Alexei, ce mai faci ? De ce nu răspunzi atâta timp?  Sigur mai sunteți la antrenamente ? 
Alexei:  Mama, eu nu mai sunt în Crimeea, nu sunt la antrenamente.
Mama: Dar unde??? Tata întreabă dacă putem să-ți trimitem un colet.
Alexei: Ce fel de colet, mama ? Tot ce îmi doresc acum este să mă trezesc din coșmarul ăsta!
Mama: Despre ce vorbești? Ce s-a întâmplat? 
Alexei: Mama, eu sunt în Ucraina. Aici este un adevărat război. Mi-e frică, îi atacăm pe toți la rând, chiar și pe oameni pașnici. Pe toți la rând. Ne-au spus că ei ne vor saluta, dar ei se aruncă sub vehiculele noastre, nu ne lasă să trecem. Ne numesc fasciști. Mamă, mi-e foarte greu!
‘, este conversația celor doi.


„Ucidem oameni nevinovați’

Serviciul ucrainean de securitate a făcut publică o filmare în care apăreau mai mulți soldați ruși capturați de ucraineni. Printre aceștia se numără și Doganov Egor Andreevich, un tânăr speriat care a recunoscut faptul că a fost obligat să participe la acest război.


‘Numele meu este Doganov Egor Andreevich, trăiesc în oraşul Volgograd, am fost trimis aici ilegal, am fost lovit de propria noastră artilerie. Medicii ucraineni m-au ajutat. Mama, ia-mă de aici! Ucidem oameni nevinovați aici, care nu au greșit cu nimic’, a spus soldatul.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Shutterstock