Zelenski, mesaj pentru jurnalista care a întrerupt emisiunea cu o pancartă anti-război: "Sunt recunoscător acelor ruşi care..."

.

O jurnalistă a intrat în direct la postul public tv din Rusia cu un mesaj anti-război. Femeia ținea în mâini o pancartă pe care scria „Nu Războiului”, însă momentul a durat doar câteva secunde. Ulterior, a fost arestată. Președintele Ucrainei a decis să îi transmită un mesaj Marinei Ovsiannikova. Iată ce i-a spus Zelenski.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


O jurnalistă a intrat în direct la postul public tv din Rusia cu un mesaj anti-război. Înainte de acest gest, aceasta a înregistrat și un mesaj video, ajuns ulterior în mediul online. Femeia a intrat în direct cu o pancartă pe care scria: „Nu credeţi propaganda. Te mint aici’.

După acest gest de curaj, multe persoane au lăudat-o și i-au transmis mesaje de încurajare. Și președintele Ucrainei a decis să îi transmită un mesaj Marinei Ovsiannikova. Iată ce i-a spus Zelenski.


Citește și: O jurnalistă a intrat în direct la postul public tv din Rusia cu un mesaj anti-război. Femeia a fost arestată

Citește și: Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a jucat într-un film cu gemenele Indiggo.A avut profit 8 milioane de dolari

Citește și: Ce sacrificii face Corina Dănilă pentru a-și ține boala sub control:„Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa / EXCLUSIV

Citește și: Simona Pătruleasa, totul despre relația cu fiica ei, Ingrid:„Are o personalitate puternică. Nu e genul de copil care…/ EXCLUSIV


Zelenski, mesaj pentru jurnalisa care a întrerupt emisiunea cu o pancartă anti-război

După ce jurnalista a apărut în fața întregii țări cu pancarta „Nu credeţi propaganda. Te mint aici’, tot mai multe persoane au scris despre ea că este eroină. Chiar și președintele Zelenski a decis să îi transmită un mesaj de mulțumire Marinei Ovsiannikova.

„Sunt recunoscător acelor ruşi care nu încetează să încerce să transmită adevărul, care luptă împotriva dezinformării şi spun fapte reale prietenilor şi familiilor lor, şi personal acelei femei care a mers în studioul Channel 1 cu o pancartă anti-război’, a spus președintele Ucrainei.


De asemenea, Volodimir Zelenski a mai adăugat că atâta timp cât țara ta nu este complet închisă de restul lumii, făcând referire la Rusia, trebuie să lupți.

„Celor cărora nu le este frică să protesteze. Atâta timp cât ţara ta nu este complet închisă de restul lumii, transformându-se într-o Coreea de Nord uriaşă, trebuie să lupţi, nu trebuie să-ţi ratezi şansa’, a spus Zelenski.


După ce a apărut în direct cu mesajul anti război, Marina Ovsiannikova a fost reținută de poliție. Agențiile ruse de știri au anunțat că jurnalista a fost acuzată de „discreditarea forțelor armate.„Tânăra poate fi acuzată în baza art. 20.3.3. din Codul Penal („Acțiuni publice cu scopul de a discredita Forțele Armate ale Federației Ruse), notează agenția rusă de știri TASS, citând surse din cadrul anchetei.

sursă foto- Twitter, Captură Video, Profimedia