Ce mesaj a primit Mădălina Ghenea de la Maye, mama lui Elon Musk. Sunt prietene de mulți ani

.

Mădălina Ghenea a primit un mesaj neașteptat de la mama lui Elon Musk. Maye Musk i-a scris româncei pe rețelele de socializare, în secțiunea de comentarii, chiar în văzul tuturor. Fotomodelul în vârstă de 74 de ani și frumoasa actriță se cunosc de mai mulți ani. În plus, între cele două se pare că există o relație de prietenie. Iată ce i-a transmis artistei dn Slatina!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Mădălina Ghenea a primit un mesaj surprinzător de la Maye, mama lui Elon Musk. Cea din urmă i-a lăsat actriței un comentariu pe Instagram, după ce românca a postat mai multe imagini cu ea de la ceremonia de închidere a festivalului de film de la Cannes 2022. Așadar, se pare că între cele două există o relație de amiciție, cunoscându-se de mai multă vreme.

Mădălina Ghenea a fost o apariție spetaculoasă la Cannes 2022. Dovadă stau chiar fotografiile postate de vedetă pe Instagram, de la ceremonia de închidere a festivalului de film de la Cannes 2022. La eveniment, frumoasa actriță a purtat o rochie de sirenă, cu decolteu adânc și decupată în partea de jos. Ținuta i-a pus perfect silueta în valoare și, cu siguranță, a primit multe complimente.


Citește și: Legătura neașteptată dintre Mădălina Ghenea și Elon Musk:vedeta a luat cina cu mama celui mai bogat om din lume

Citește și: Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariții spectaculoase la Cannes 2022.Cum s-au îmbrăcat actrițele

Citete și: Cum se stabilește câștigătorul Survivor România 2022.Cum arată regulamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan:'Nu cred că mai este cazul'

Ce mesaj a primit Mădălina Ghenea de la Maye, mama lui Elon Musk


Actrița a avut parte de laude și din partea fanilor ei de pe Instagram, rețea de socializare unde e urmărită de peste un milion de internauți. Fanii au „înroșit’ butonul de like și i-au lăsat și sute de comentarii prin care au felicitat-o pentru modul spectaculos în care arată. Printre persoanele care au reacționat la postarea artistei s-a numărat și mama celebrului miliardar Elon Musk.

Maye Musk, mama lui Elon Musk, i-a scris Mădălinei Ghenea un mesaj surprinzător în secțiunea de comentarii, la postarea vedetei. Din text reiese că între cele două ar exista o relație de prietenie, de mai multă vreme.


„Îmi pare rău. Te-am ratat la festivalul de la Cannes’, i-a transmis mama lui Elon Musk pe Instagram Mădălinei Ghenea.

Momentan, Mădălina Ghenea nu i-a răspuns încă mamei lui Elon Musk la comentariu.


Maye Musk, pictorial în costum de baie, la 74 de ani

Mama lui Elon Musk are 74 de ani și e fotomodel. Maye Musk lucrează ca model încă din adolescență, de pe vremea când avea 15 ani. Atunci, ea locuia în Africa de Sud. Ulterior, mama miliardarului a fost finalistă la concursul de frumusețe Miss Africa de Sud din 1969. Popularitatea ei a crescur vertiginos în ultimii ani, după ce, în anul 2011, a acceptat să pozeze nud pentru revista Time, în secțiunea de sănătate.

De asemenea, mama lui Elon Musk e cunoscută și pentru apariția ei din videoclipul „Haunted’ al lui Beyoncé. Pe atunci, Maye Musk avea 65 de ani.


De curând, mama lui Elon Musk a pozat în costum de baie, la 74 de ani. Vedeta a apărut pe coperta unei reviste celebre și a uimit pe toată lumea.

Sursă foto: Instagram, Hepta, Captură Instagram