A slăbit spectaculos în timp record. 25 de kilograme mai puțin în doar câteva luni sunt, cu adevărat, un record de admirat. Monica Anghel arată senzațional, se simte senzațional și dezvăluie, acum, dieta care a adus-o aici.
Nu este vorba despre înfometare, ci, mai degrabă, despre un echilibru în toate. Nutriționistul care o are sub supraveghere și cu care se consultă sătămânal asupra regimului său alimentar stabilește care sunt alimentele pe care aceasta le poate consuma, dar și cantitățile, în funcție de nevoi și, de ce nu, de pofte.
Iată meniul cu care Monica Anghel a slăbit 25 de kilograme și pe care l-a dezvăluit în emisiunea Refresh by Oana Turcu. Este vorba doar despre una dintre variantele de meniu săptămânal, așa cum i-a fost recomandat de către nutriționist
Vezi cum slăbești cu Dieta Rina!
În primul rând, nu uita să bei zilnic 3 litri de apă!
Micul dejun
- un ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puțin grasă sau cu cașcaval semidegresat și un ardei gras (verde sau roșu)
- cafea fără zahăr sau cu îndulcitor
Gustare 1
- un măr sau o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale
Prânz
- ciorbă de legume, cu carne și cu ou bătut pe deasupra (Atenție! fără pâine)
sau
- vrăbioară de vită
sau
- mușchiuleț de porc cu salată (păpădie, roșii cherry etc)
Gustare 2
- chefir sau sana semidegresate
Cina
- un bol mare cu salată verde (verdețuri)
- un pește alb sau curcan
NB! Dacă te culci la 12 noaptea, ultima masă trebuie să fie la ora 20.00
Iată și care este motivul real pentru care Monica Anghel a slăbit.