Cât costă meniul de Crăciun propus de Cătălin Scărlătescu. Curcanul costă aproape 3 mii de lei

 Ifrim Georgiana
.

Cât costă meniul de Crăciun propus de Cătălin Scărlătescu. Este unul dintre cei mai apreciați chefi din România și face parte din proiectul „Chefi la cuțite', în calitate de jurat. Mai mult, acesta deține trei restaurante în Capitală, înființat în urmă cu câțiva ani. Iată cât costă preparatele tradiționate gătite în restaurantul acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu are o experiență în bucătărie de peste 30 de ani. Renumitul jurat de la „Chefi la cuțite' a fost inițiat în tainele gastronomiei de la vârsta de 17 ani, atunci când s-a angajat la un hotel din Eforie Sud. În anul 2004, acesta a intrat în lumea afacerilor și s-a asociat cu un bucătar italian. Ulterior, bucătarul și-a continuat cariera de antreprenor și a devenit proprietarul a trei restaurante celebre din Capitală. În 2016, acesta a început să facă parte din proiectul „Chefi la cuțite', alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Odată cu difuzarea show-ului culinar, celebrul bucătar a câștigat o imensă popularitate, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți jurați în rândul telespectatorilor.

sca9sca9

Cât costă meniul de Crăciun propus de Cătălin Scărlătescu. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, cheful a adăugat în meniul restaurantului său cele mai apreciate preparate tradiționale românești, între care se numără cozonacul, sarmalele, salata boeuf sau piftia de porc.

Citește și: Rețeta de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu

Citește și: Surpriză pentru Gina Pistol, de ziua ei.Ce i-au pregătit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Tot ce ne-am dorit”

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a fost trecut ca tată al Melissei la naștere. Ce se întâmplă după testul de paternitate:”El a ascuns toată chestia asta.”

Citește și: Jorge și soția lui au mers la psiholog pentru a-și salva căsnicia:”Chiar ne-am despărțit de câteva ori”

Cât costă meniul de Crăciun propus de Cătălin Scărlătescu. Curcanul costă aproape 3 mii de lei

Pentru cei care nu au timp să gătească în perioada sărbătorilor de iarnă, celebrul bucătar a anunțat o ofertă specială de Crăciun. Pentru un curcan de 20 de kilograme, românii trebuie să scoată din buzunare suma de 2763 de lei. Prețul unui kilogram este de 138 de lei, potrivit spynews.ro.

Potrivit unui site care comercializează cele mai cunoscute preparate ale lui Cătălin Scărlătescu, prețurile variază astfel: cozonac (96 de lei/0.9 kg), sarmale (60 de lei/0.6 kg), salată bouef cu carne de vită (50 de lei/0.5 kg), piftie de porc (44 de lei/0.5 kg).

Cătălin Scărlătescu este renumit pentru mâncărurile cu specific tradiţional, iar rețetele sale s-au viralizat, de-a lungul timpului, pe rețelele de socializare. Bunica sa a fost cea care i-a insuflat pasiunea pentru gătit, mărturisind că primul preparat l-a făcut la vârsta de șapte ani.  

„La șapte ani, am făcut prima mea tocană de cartofi'

Cătălin Scărlătescu are o experiență în bucătărie de peste 30 de ani. În anii 90, acesta a plecat în Germania, acolo unde a lucrat la resturante renumite, precum Kempinski Sporting Club Badsarrow sau Filippo Nisi.

 „Există niște mese de inox, care undeva jos au o poliță. Eu, în momentul în care am fost adus de la maternitate, într-un coșuleț din-ăla, m-au vârât acolo, că aveau treabă. (…) Eu am învățat să merg în restaurant, ținându-mă de fețele de masă. Părinții mei, neamurile mele au fost cârciumari.

Străbunicul meu era din Cotu Văii, Gheorghe Ene îl chema și avea o căruță cu care căra mâncare la lingurari, adică la oamenii care munceau pe câmp. Aveam 3 ani și mă lua în căruță. Mă duceam și puneam mâncare la lingurari. La 7 ani am făcut, la telefon, prima mea tocană de cartofi cu bunică-mea. Și uite așa am început să gătesc în bucătărie. (…) Nu știu să fac altceva', a povestit Cătălin Scărlătescu în cadrul unui podcast.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton