Mellina de la Survivor, refuzată la Vocea României: "Dacă aș fi întors toate scaunele..."

.

Mellina sau Mădălina Dumitru, pe numele ei real, a debutat în showbiz în urmă cu 6 ani. La acel moment, piesa Poză de album, cântată cu Vescan, a strâns aproape 70 de milioane de vizualizări. Însă, puțini știu că acea melodie a apărut după ce Mellina a fost refuzată de jurații Vocea României.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mellina a participat la concurs în anul 2011. A reușit să treacă de faza preselecțiilor, apoi s-a prezentat plină de speranțe pe scena faimosului show de talente. În juriu se aflau, la acel moment, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Loredana Groza. Cu toate că și-a dorit să întoarcă măcar un scaun, niciun jurat nu a fost suficient de impresionat de vocea minionei de pe scenă.


Mai mult decât atât, momentul brunetei nici măcar nu a mai fost difuzat la acea vreme la TV, spre dezamăgirea cântăreței, dar și a familiei ei. Cu toate acestea, Mellina nu a renunțat. Ca o luptătoare veritabilă, așa cum o vedem și la Survivor, a continuat să cânte și chiar a ajuns să facă cifre impresionante pe Youtube, uneori depășindu-i chiar și pe jurații Vocea României.


Mellina de la Survivor, refuzată la Vocea României

În cazul în care ar fi întors toate scaunele, Mellina ar fi ales în funcție de starea de moment, pentru că i-ar fi fost dificil să aleagă între Marius Moga și Smiley. Însă, cu toate că a fost respinsă, dezamăgirea nu a făcut-o pe cântăreață să își dorească un alt drum în viață.

„Îi apreciez pe toți cei din juriul de la Vocea României, dar dacă aș fi întors toate scaunele mi-ar fi fost foarte greu să aleg între doi jurați, Moga și Smiley. Probabil ar fi fost o decizie de moment. În comparație cu ce am văzut la TV în toate sezoanele Vocea României și anume oameni foarte deranjați că nu s-a întors nimeni sau oameni care declarau că gata, asta a fost ultima lor încercare cu muzica, pentru mine lucrurile nu au stat chiar așa„, a afirmat Mellina, conform Wowbiz


Citește și: Mellina și Musty, dați de gol de Mihaela, la Survivor. Ce nu s-a văzut la TV:'Ei dorm împreună'

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a făcut primul tatuaj. Ce semnificație are


Citește și: Detalii neștiute din viața Războinicei Mellina de la Survior:'Am pilotat un avion!'

Cu toate că vedea această emisiune ca pe o șansă uriașă pentru cariera ei, Mellina nu s-a supărat când nu a întors niciun scaun la Vocea României. A decis să ia totul ca pe o experiență frumoasă, apoi și-a văzut mai departe de cariera ei muzicală.

„Eram și sunt conștientă că toate concursurile de gen sunt o mare șansă pentru un artist în devenire dar nu ultima șansă. Așa că nu m-a afectat nici negativ nici pozitiv, am luat-o ca atare ca o experiență frumoasă. După ce am fost respinsă, mi-am văzut în continuare de drumul meu’, a mai explicat Mellina.


Mellina și Musty, dați de gol de Mihaela, la Survivor

Fosta Războinică a dat publicității o serie de detalii inediate despre cei doi concurenți. Mellina a fost acuzată că este mult mai rea și egoistă decât pare la TV, fiind protejată de Musty și Sorin.


„M-a dezamăgit foarte mult Mellina. Este cea mai rea dintre fete, de fapt. Probabil din cauza foamei e cea mai egoistă. Strânge foarte mult cocos pentru ea. Este cea mai rea dintre fete și m-a dezamăgit complet, nu e ceea ce pare deloc. Este foarte apropiată de Musty, cred că a simțit că are spate și a fost foarte răutăcioasă. Mellina știe că îl are în spate pe Musty.

Și Sorin se înțelege foarte bine cu Musty. Ei dorm și împreună. Ei trei sunt cei mai strânși, așa… Sincer, ei se înțeleg cel mai bine. Sorin și Musty dorm împreună, iar Mellina este și ea în grupul ăsta și știe că are spate, nu doar de la Musty, ci și de la Sorin. Probabil asta îi dădea puterea asta de răutate, să aibă conflicte cu oricine, a dezvăluit Mihaela, în emisiunea online Ștafeta Mixtă.