Melissa Etheridge si sotia ei se bucura de inca doi copii

 Revista VIVA
.

Melissa Etheridge si sotia ei se bucura de inca doi copii

Melissa Etheridge si sotia ei se bucura de inca doi copii

Cantareata Melissa Etheridge a anuntat recent ca este fericita mamica a doi copii. Tammy Lynn Michaels, cea cu care s-a casatorit in septembrie 2003, a dat nastere unui baietel, Miller Steven si unei fetite, Johnnie Rose, de care este foarte mandra. Gemenii sunt cea mai mare bucurie pentru vedeta in varsta de 45 de ani care anul trecut a urmat un tratament de noua luni dupa ce-a descoperit ca suferea de cancer la san.

Acum, cele doua mamici au marturisit emotionate ca se pregatesc pentru un sir lung de nopti nedormite pe care le vor dedica ingrijirii gemenilor.

Melissa mai are doi copii dintr-o relatie anterioara cu Julie Cypher (conceputi prin inseminare artificiala – prin bunavointa lui David Crosby): o fetita de 9 ani, Bailey Jean, si un fiu de 7 ani, Beckett. Gemenii lui Tammy au venit pe lume tot prin inseminare artificiala, apeland la un donator anonim.

De Anca Macoviciuc.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton