Melania Trump, ironizată din cauza rochiei purtate de Ziua Americii! "Mă bucur că te-ai distrat la concursul de tricouri ude!"

 Oana Pantazi
.

Melania Trump este, fără doar și poate, un style icon, însă nu puțini sunt cei care îi caută nod în papură la fiecare apariție. Internauții s-au întrecut în comentarii răutăcioase la adresa Primei Doamne a Statelor Unite!

După ce, la finele lunii iunie a fost acuzată că a purtat o rochie în culorile Gay Pride la Congressional Picnic, deși se știe că soțul ei nu este deloc un susținător al comunității gay, iată că nici alegerea vestimentară făcută de Melania Trump de Ziua Americii nu a fost pe placul multora dintre internauți, povestea repetându-se…

Mii de persoane au participat la Parada anuală care a avut loc în Washington DC, cu câteva ore înainte de evenimentul Salute to America', inițiat de Donald Trump, care a cuprins o serie de spectacole muzicale, focuri de artificii și zboruri demonstrative.

Una dintre cele mai așteptate apariții a fost, evident, cea a Melaniei Trump, dar, din păcate, Prima Doamnă a Statelor Unite nu a scăpat nici de data asta de criticile cârcotașilor, cărora nu le-a plăcut deloc outfitul ales de ea, chiar dacă a purtat  o rochie Carolina Herrera, în valoare de 1.200 de dolari (și acesta este un punct nevralgic – oamenii de rând consideră că soția președintelui își sfidează alegătorii cu sumele exorbitante pe care le cheltuiește pentru îmbrăcăminte).

„Noua Jackie O.? Nu cred!”

Deși mulți dintre admiratorii Primei Doamne au complimentat-o, declarând că este „la fel de frumoasă și pe interior, și pe exterior”, nu puțini au fost cei care au ironizat-o pe Melania Trump pentru alegerea făcută, comparând rochia albă cu detalii dungate cu un caiet dictando, cu o draperie sau cu o pătură…

„Melania poartă o rochie care arată ca o pătură de la supermarket”; „Nu am vrut să mă uit la discurs, dar am observat că Melania are un model rusesc pe rochie. Iar dungile acelea sunt o superstiție menită să alunge spiritele rele”; „Melania crede că este un eveniment olimpic?” (n. red. referindu-se la cercurile de pe rochie); „Interesantă rochie. Noua Jackie O.? Nu cred!”, „E bine să vezi că Melania Trump poartă rochia de Gay Pride azi. Ne amintim că mai sunt oameni care luptă pentru libertate”; „Mă bucur că te-ai distrat la concursul de tricouri ude azi, Melania (n. red. – referire la faptul că, din cauza ploii, Primei Doamne i-au ieșit la iveală anumite detalii anatomice…) – sunt doar câteva dintre comentariile ironice care au încins Twitter-ul.

În pofida „răutăcismelor internauților”, Melania Trump rămâne totuși una dintre cele mai elegante Prime Doamne ale Statelor Unite, și nu numai! Și, trebuie să recunoaștem, a arătat foarte sexy cu acel wet look involuntar, cauzat de ploaie…

Melania și Donald Trump, de Ziua AmericiiMelania și Donald Trump, de Ziua Americii

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton