Melania și Donald Trump, prima apariție publică după alegerile prezidențiale din SUA. Cum s-au comportat cei doi soți când zvonurile îi dau aproape divorțați

.

Însoțit de Melania Trump, Donald Trump a participat pe 11 noiembrie la ceremonia organizată de Ziua Veteranilor, la Cimitirul Naţional Arlington. Liderul de la Casa Albă a fost însoțit și de vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Melania Trump i s-a alăturat soțului ei, Donald Trump, pentru a merge la mormântul soldatului necunoscut de la cimitirul național Arlington, din Arlington, Virginia. Cei doi au depus coroane de flori pentru a comemora Ziua Veteranilor, o sărbătoare anuală americană ce are loc pe 11 noiembrie, ce îi onorează pe cei ce au slujit în Forțele Armate ale Statelor Unite.


În acest timp, președintele ales Joe Biden a participat la o ceremonie pentru Ziua Veteranilor în Philadelphia. Ambii săi fii, Beau, care a murit acum 5 ani, și Hunter au activat în armata Statelor Unite.


Aceasta a fost prima apariție publică împreună a cuplului prezidențial. Melania Trump a optat pentru un palton închis la culoare pentru această ocazie. Cei doi nu au purtat mască la ceremonia ținută în aer liber, iar această decizie vine după ce atât Donald Trump, cât și soția sa, au trecut prin experiența COVID-19.

De asemenea, alături de Melania și Donald Trump a fost și fiica cea mare a președintelui, Ivanka Trump, ce a ales un trench gri purtat peste o rochie neagră, potrivit verdict.ro. Această a preferat să opteze pentru o mască, dar și mânuși de piele, finisând ținuta cu o pălărie.


Melania Trump și-ar dori să divorțeze

Zilele acestea au fost reluate zvonurile vehiculate și acum patru ani și anume că Melania și Donald Trump vor divorța. Potrivit rapoartelor din Mail Online, fosta asistentă a lui Donald Trump, Omarosa Manigault Newman, a pretins că mariajul de 15 ani al Melaniei cu fostul președinte s-ar fi încheiat deja.


„Melania contează în fiecare minut până când el nu mai este din funcție și ea poate divorța. , a declarat Omarosa Manigault Newman. „Dacă Melania voia să îi ofere umilința supremă și pleca în timp ce el se afla în funcție, (Donald Trump) ar fi găsit o modalitate de a o pedepsi, a mai spus aceasta.

S-a raportat anterior că Melania nu se aștepta ca soțul ei să câștige
la alegerile din 2016, iar când a aflat vestea că, în curând, se va
muta la Casa Albă, a izbucnit în lacrimi.


„Melania era în lacrimi – și nu de bucurie’, a mai declarat fosta asistentă.

Citește și:

Ea este amanta pe care Donald Trump a împărțit-o cu Bruce Willis: „Melania era însărcinată când a înșelat-o!'

Melania îl înșală pe Donald Trump. Cine este amantul Primei Doamne a Americii: ‘Ea stătea cu iubitul’

Cu Donald și Melania Trump la psiholog. Ce am aflat despre relația cuplului prezidențial american / EXCLUSIV