Meghan şi Harry, prima lovitură după MEGSIT. Muzeul Madame Tussauds din Londra le retrage figurile de ceară din expoziţie

 Dumba Gabriela
.

Meghan Markle și Prințul Harry se confruntă deja cu o primă consecintă a deciziei de a renunţa la titlul de „seniori' în cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Astfel, celebrul Muzeu Madame Tussauds din Londra a scos figurile de ceară ale lui Meghan Markle și ale Prințului Harry, din expoziția dedicată membrilor Familiei Regale.

Harry and Meghan Attend Wellchild AwardsHarry and Meghan Attend Wellchild Awards

„Împreună cu restul lumii, reacționăm la auzul surprinzătoarelor știri că Ducele și Ducesa de Sussex vor renunța la titlurile de seniori', a precizat Steve Davies, Manager General la Madam Tussauds Londra, potrivit CNN.

Comunicatul continuă: „Începând de astăzi, figurile lui Meghan și Harry nu vor mai apărea în galeria Familiei Regale. Având în vedere că sunt două dintre cele mai populare și iubite figuri, bineînțeles că vor rămâne în continuare o adiție importantă la Madame Tussauds Londra, în timp ce așteptăm să vedem ce îi așteaptă în noul capitol al vieții lor.'

Figurile de ceară apăreau alături de cele ale Reginei Elisabeta, Prințul Philip, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall și Ducii de Cambridge (Kate Middleton și Prințul William).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton