Meghan Markle vrea să nască natural, acasă, nu la spital! La ce metodă va apela Ducesa de Sussex

.

Conform surselor din anturajul familiei regale britanice, Meghan Markle a optat pentru nașterea naturală și se pare că bebelușul ei și al Prințului Harry va fi primul care va rupe tradiția, după mai bine de 50 de ani.

Meghan Markle vrea să nască acasă! Toți ceilalți copii din familia regală britanică s-au născut la spital.


Ultimul copil cu sânge regal care s-a născut la Palatul Buckingham a fost Prințul Edward, în 1964, iar acum Meghan Markle se pare că va reînvia tradiția, întreruptă de Prințesa, care i-a născut pe Prinții William și Harry la spital, dar și, ulterior, de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, care, de asemenea, a dat naștere celor trei copii ai ei tot la spital.

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți la primăvară.

Prințul Harry o susține pe Meghan Markle necondiționat


Meghan Markle este considerată o mare susținătoare a nașterilor la domiciliu, în ciuda faptului că, de la Regina Elisabeta a II-a încoace (ultima din familia regală care a născut acasă toți cei patru copii) celelalte două mame – Prințesa Diana și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton – au născut în aripa Lindo a Spitalului St. Mary, din Londra. Cu toate acestea, viitoarea mămică, în vârstă de 37 de ani, ar fi luat decizia să-l aducă pe lume pe primul născut al ei și al Prințului Harry acasă și s-a gândit deja să amenajeze în noul lor cămin o piscină, care ar urma să-i ușureze nașterea. Și cum Prințul Harry își spijină soția necondiționat, sunt mari șanse ca Meghan Markle să nască acasă, în mod natural, așa cum își dorește.


Meghan Markle ar putea naște în apă.

Meghan ar putea naște în apă

Meghan nu dorește o naștere care să necesite intervenție sau tratament medical, în schimb vrea o piscină, care să fie plasată într-un cadru relaxant. Chiar și Harry găsește acest lucru ca fiind surprinzător, dar Megs vrea să se asigure că nașterea va fi cât mai naturală cu putință, a declarat un apropiat al cuplului.’ Această alegere poate părea ciudată, cu atât mai mult cu cât ultima naștere la palat s-a produs acum 54 de ani, când Regina Elisabeta a II-a l-a adus pe lume pe Prințul Edward, cel mai mic dintre cei patru copii ai săi.


Cea care a rupt tradiția a fost Prințesa Diana, care i-a născut atât pe William, în 1982, cât și pe Harry, în 1984, în aripa Lindo a Spitalului St. Mary, din Londra. Iar 31 de ani mai târziu, William, fiul ei cel mare, trăia aceleași emoții unice, tot pe holul spitalului, așteptând să i se nască primul fiu, George.

Copilul Ducilor de Sussex se va naște la primăvară. Până atunci, noua lor locuință de la Frogmore Cottage va fi gata.

Ducesa de Sussex e pe cale să reînvie tradiția


Dacă speculațiile sunt adevărate, atunci Meghan va aduce pe lume primul copil al cuplului la Frogmore Cottage, proprietate aflată pe domeniul Windsor, unde cuplul și-a propus să se mute la începutul anului viitor. Se pare că Meghan și Harry au făcut deja aranjamentele pentru venirea pe lume a primului lor copil, iar Doria Ragland, mama lui Meghan, va avea camera ei în noul cămin al cuplului.

„Doria are de gând să stea acolo cât mai mult când se va naște bebelușul, iar ei deja s-au gândit să-i facă loc în noua lor casă. Ea vrea să fie aproape, pentru a-i ajuta pe Meghan și pe Harry cu bebelușul’, a declarat o sursă pentru Vanity Fair. În plus, apropiații cuplului sunt siguri că Doria își va susține fiica să nască acasă, în mod natural, așa că este foarte posibil ca Regina Angliei să aibă bucuria de a vedea o tradiție veche de secole reînviind.

Foto: Hepta