Meghan Markle vrea să nască acasă, la fel ca Regina Elisabeta a II-a

 Oana Pantazi
.

Mai sunt doar câteva zile până ce Meghan Markle va deveni mamă, iar veștile cu privire la locul ales de Ducesa de Sussex pentru a-și aduce copilul pe lume se bat cap în cap. Conform ultimelor declarații ale apropiaților ei, Meghan Markle vrea să nască acasă, la fel ca Regina Elisabeta a II-a.

Deși personalul de la Spitalul St. Mary, unde Ducesa de Cambridge i-a adus pe lume pe cei trei copii ai săi, era consemnat la serviciu pe parcursul întregii luni aprilie, ca urmare a faptului că Meghan Markle urma să nască acolo, iată că Ducii de Sussex s-au răzgândit în ultima clipă, alegând  Croydon University Hospital, aflat în sudul Londrei. Se pare că Ducii de Sussex au fost atrași de condițiile oferite și în special de faptul că maternitatea de acolo și-a câștigat reputația făcând tinerele mame să se simtă „confortabil și relaxate'.

Iată însă că cele mai noi vești schimbă situația cu 180 de grade – se pare că Meghan Markle, deși nu exclude posibilitatea de a naște la spital, își dorește să nască acasă la fel ca Regina Elisabeta a II-a. Suverana Marii Britanii și-a adus pe lume toți cei patru copii la Palatul Buckingham și la Clarence House, tradiția de sute de ani fiind întreruptă de Prințesa Diana, care a ales să-i nască pe Prinții William și Harry la spital. Ulterior, exemplul i-a fost urmat și de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, care a adus pe lume trei copii la Spitalul St. Mary, în aripa Lindo.

 

Meghan Markle este pregătită să nască acasă

Daily Mail scrie că Meghan Markle a lucrat cu un birth-coach (personal specializat în nașteri) încă de la începutul sarcinii, dat fiind că a luat de la început în calcul posibilitatea de a naște acasă, dar că nu a exclus opțiunea de a-și aduce copilul pe lume la spital, dat fiind că este primul ei copil și a trecut de 35 de ani. O prietenă de-a Ducesei din Statele Unite a declarat pentru publicația amintită că starea sănătății lui Meghan este excelentă și că a avut o sarcină ușoară, așadar nu vede de ce nu ar naște acasă.

Drept urmare, nu este exclus ca Meghan Markle să nască acasă în prezența unei moașe și a unui birth-coach, ceea ce explică de ce Ducesa a spus că vrea implicare minimă din partea doctorilor personali ai Reginei, lucru care, în ciuda zvonurilor, nu a fost considerat o jignire de către suverană. Și cum declarația Prințului Harry –  „Ceea ce dorește Meghan primește” – a devenit deja celebră, este clar că acesta se va supune dorinței soției sale.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton