Meghan suferă din cauza trădării tatălui ei. Thomas Markle își denigrează fiica și ginerele în presă!

Meghan Markle suferă din cauza trădării tatălui ei, care, recent, a ieșit din nou cu declarații nepotrivite în presă, la adresa fiicei sale, dar și a ginerelui său și a întregii familii regale. Thomas Markle e la un pas de a fi renegat de propriul copil!

https://www.viva.ro/wp-content/uploads/2018/05/Starea-de-s%C4%83n%C4%83tate-a-lui-Thomas-Markle-dup%C4%83-opera%C5%A3ia-la-inim%C4%83-2.jpg

Am avut un infarct, chiar nu-i pasă nimănui? Aș putea muri curând. Ea chiar vrea ca acestea să fie ultimele cuvinte pe care ni le-am spus unul altuia?', este declarația făcută recent de Thomas Markle, tatăl lui Meghan, în fața reporterilor publicației The Sun on Sunday. Chiar și atât și tot ar fi supărător pentru actuala Ducesă de Sussex, care și-a rugat tatăl în mod explicit să nu dea interviuri. Meghan suferă din cauza trădării tatălui ei cu atât mai mult cu cât Thomas Markle, la începutul acestei luni, a apărut la emisiunea Good Morning Britain, unde a rupt protocolul, dezvăluind părerile Prințului Harry despre Brexit și Donald Trump…

Meghan, în copilărie

Meghan, în copilărie

Într-un interviu pentru The Sun, Thomas Markle a spus despre familia regală că este „demodată', considerând că noul dress code adoptat de Meghan este „ridicol'. Apoi, a adăugat că el consideră că familia regală pune prea multă presiune asupra fiicei sale și că este convins că ea este „înspăimântată' de noul ei rol. Iată ce a declarat pentru HollywoodLife.com unul dintre prietenii lui Meghan despre situația jenantă prin care trece acum Ducesa de Sussex: Meghan își iubește tatăl, dar acesta o face să-i fie din ce în ce mai greu să aibă o relație cu el. Încrederea este unul dintre cele mai importante lucruri pentru Meghan și cum ar putea să se mai încreadă în tatăl ei, când el împărtășește toate conversațiile lor private cu media, la fel cum a făcut și în trecut?!'.

Thomas Markle a avut multe comentarii de făcut, atât la adresa fiicei sale și a lui Harry, cât și la adresa familiei regale britanice.

Thomas Markle a avut multe comentarii de făcut, atât la adresa fiicei sale și a lui Harry, cât și la adresa familiei regale britanice.

Thomas Markle: „Îmi e foarte dor de tine!'

Același prieten al lui Meghan declară că aceasta este dezorientată de acțiunile tatălui ei și nu știe cum să le gestioneze. Este foarte trist, pentru că ar trebui să poată avea încredere în propriul tată, dar el continuă să facă și să zică lucruri care fac acest lucru imposibil. Deși pare că Meghan trăiește o poveste, viața ei nu e perfectă. Stadiul în care au ajuns lucrurile dintre ea și tatăl ei o îndurerează foarte mult, modul în care se poartă el e o trădare'. Acum, Meghan este la mijloc între tatăl ei și noua ei familie și se străduiește să repare atât gafele părintelui ei, cât și pe cele ale celor doi frați vitregi ai săi – Thomas Jr. și Samantha, care, la rândul lor, au denigrat-o în presă – și, în același timp, încearcă să se obișnuiască cu noile îndatoriri regale, iar pentru ea este extrem de dureros faptul că nu se poate baza tocmai pe cel care i-a dat viață.

Meghan Markle este noua feblețe a Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle este noua feblețe a Reginei Elisabeta a II-a.

Pe de altă parte, Thomas Markle, care a lipsit de la nunta fiicei sale din cauza unei operații de cord, dar și ca urmare a scandalului cu paparazzii care i-au dat o sumă imensă pentru a face niște poze comandate, are altă părere: Mă îngrijorează. Cred că trăiește sub multă presiune. Trebuie să plătească un preț mare pentru că s-a măritat în familia aceea . Și pentru că Meghan nu îi răspunde la telefon, tatăl ei i-a lăsat un mesaj public: „Dacă aș avea un mesaj pentru ea, acela este că îmi pare rău pentru tot ceea ce a mers rău între noi. Aș vrea să uităm neînțelegerile și să ne întâlnim. Îmi e foarte dor de tine!' Întrebarea este: va fi oare Meghan în stare să-și ierte tatăl din nou?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton