Meghan Markle și Prințul Harry vor avea, cu ocazia nunții, propriul parfum

.

Nunta regală ce va avea loc pe data de 19 mai a fost deja pregătită până în cele mai mici detalii: s-a stabilit ce rochie va purta mireasa, ce costum va îmbrăca mirele, dar iată că tot mai apar mici surprize, la care nu s-ar fi gândit nimeni… Meghan Markle și Prințul Harry vor avea, cu ocazia nunții, propriul parfum, iar aromele fructate ale acestuia spun povestea lor romantică.

Meghan Markle și Prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai.


Credeați că știți toate amănuntele despre apropiata nuntă regală? Ei bine, s-ar putea să nu vă înșelați prea mult, de vreme ce deja au fost date publicității aproape toate detaliile despre costurile ceremoniei, despre invitați, catering, artiștii care vor performa, rochia miresei și ținuta mirelui… Iată însă că tot mai apar noutăți menite să încânte publicul și în special pe miile de fani ale celui mai cool cuplu regal britanic, una dintre ele fiind faptul că Meghan Markle și Prințul Harry vor avea, cu ocazia nunții, propriul parfum. Evident, este vorba despre un parfum personalizat, creat special de Floris London pentru cei doi îndrăgostiți și inspirat din povestea lor de dragoste.


Meghan Markle și Prințul Harry vor avea, cu ocazia nunții, propriul parfum

O veste proastă pentru admiratorii faimosului ucplu este că parfumul nu va fi unul în serie, și este și normal, acesta fiindu-le dedicat lui Meghan și Harry. Vestea bună este că Amalia Robles, managerul celebrei parfumerii londoneze, a spus pentru The People că noua creație este similară parfumului Bergamotto di Positano, al aceluiași brand, care are un preț accesibil (174 de euro), așadar amatorii își vor putea face o idee despre arome și chiar îl vor putea achiziționa.


Fanii abia așteaptă nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle.

Conform aceleiași publicații, brandul a creat un parfum inspirat de Bergamotto di Positano, o aromă unisex, caldă, de citrice, cu o poveste extrem de romantică. Bergamotto di Positano miroase a bergamotă, flori de portocal, ghimbir și ceai verde și a fost creat în amintirea lui Mary Floris, dar și a soțului ei, care a părăsit orașul Positano, de pe coasta Amalfi, din Italia, și a călătorit în Anglia, pentru a se căsători cu ea’. O istorie care seamănă destul de bine cu povestea de dragoste dintre Meghan și Harry, doar că în cazul de față ea este cea care și-a părăsit țara, familia și profesia de dragul bărbatului iubit, așa că suntem convinși că parfumul creat special pentru ziua nunții lor li se va potrivi perfect.

Foto: Hepta