Meghan Markle și Prințul Harry și-au scos din sărite angajații! Ce decizie au luat Ducii de Sussex

 Oana Pantazi
.

Nici nu se stinseseră bine ultimele scandaluri create de așa-zisa inflexibilitate a Ducesei de Sussex, că a mai apărut unul. De data asta, Meghan Markle și Prințul Harry au luat o decizie care i-a înfuriat de-a binelea pe angajații Castelului Windsor…

În aceste zile, Ducii de Sussex traversează, cu siguranță, momente pline de emoție, dat fiind că, de la o zi la alta, Meghan Markle va deveni mamă. Cu toate acestea sau, mai bine zis, tocmai de aceea, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, dat fiind că este foarte posibil ca bebelușul lui Meghan și al lui Harry să se nască la Frogmore House, pe domeniul Castelului Windsor.

Staff-ul de la Castelul Windsor nu se prea bucură însă de sosirea noilor locatari, deoarece angajaților le-a fost interzisă de către Meghan Markle și Prințul Harry folosirea unei parcări private, aflată pe domeniul Windsor, aceștia fiind sfătuiți să parcheze la mai bine de 1 milă (1,6 km) distanță de locul de muncă, într-o parcare publică! Evident, aceștia au și posibilitatea de a parca ceva mai aproape, însă în împrejurimile Castelului Windsor parcarea costă 13 dolari pe zi, o sumă deloc neglijabilă.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost porecliți NIMBY

Această mișcare nu i-a făcut deloc populari pe viitorii părinți, care și-au obligat staff-ul să parcheze la naiba-n praznic doar pentru că nu vor ei să vadă de la geamul vilei mașini în parcare. Probabil că și ideea că toate acele mașini produc nu doar zgomot, ci și noxe a contat în luarea deciziei, cert e că, acum, Meghan și Harry au o mulțime de angajați nemulțumiți. Conform The Sun, Ducii de Sussex s-au ales deja cu o poreclă, de data aceasta comună… Una e să vrei intimitate, dar asta este o dovadă de egoism care nu va face personalul să-i îndrăgească pe Meghan și Harry. Toată lumea a început să le zică NIMBY (Not in Meghans back yard!), adică nu în curtea din spate a lui Meghan!', a declarat o sursă pentru publicația amintită.

„Să zici că suntem supărați și contrariați este puțin spus”

Parcarea, ce are vedere la Frogmore, este folosită în special pentru accesul la terenurile de golf, cricket și bowling de pe terenurile domeniului Windsor. Acesta este unul dintre avantajele pe care le au angajații regali, care în general acceptă salarii mai mici în schimbul unor astfel de beneficii.  Să zici că suntem supărați și contrariați este puțin spus. Putem doar să bănuim că Meghan nu vrea să privească de la geamul dormitorului ei și să vadă venind mașini și membri ai staff-ului intrând în club', a mai declarat una dintre surse.

Din păcate, Ducii de Sussex au pornit cu stângul în relația cu noii lor angajați și probabil că, odată cu apariția bebelușului în familia lor, vor apărea și alte restricții…

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton