Meghan Markle și Prințul Harry și-au făcut Instagram! Care e prima fotografie postată și câți followers au făcut în 24 de ore

.

Rugămintea fanilor a fost în sfârșit îndeplinită: Meghan Markle și Prințul Harry și-au făcut Instagram, iar momentul ales este perfect. Până la finele lunii aprilie, Ducii de Sussex vor deveni părinți și cu siguranță vor documentat momentul pe proaspătul lor cont de socializare.

După ce, la începutul acestui an, Regina Elisabeta a II-a a intrat în rândul lumii, făcând prima ei postare pe contul de socializare al Palatului Buckingham, iată că și Meghan Markle și Prințul Harry și-au făcut Instagram. Dovada simpatiei uriașe și a interesului incredibil pe care îl suscită Ducii de Sussex constă în faptul că Meghan și Harry au adunat în mai puțin de 24 de ore de când și-au deschis contul 2,4 milioane de urmăritori, iar postarea lor – 850.000 de like-uri, record greu de egalat.


Ducii de Sussex au postat personal textul pentru fanii lor, însoțit de câteva fotografii, dintre care una în premieră: Bine ați venit pe contul nostru oficial de Instagram! Abia așteptăm să împărtășim cu voi lucrurile care ne călăuzesc, cauzele pe care le susținem, anunțurile importante și oportunitatea de a atrage atenția asupra problemelor importante. Vă mulțumim pentru susținere și vă urăm bun venit la @sussexroyal! – Harry & Meghan’, a fost mesajul lui Meghan și al lui Harry pentru fanii lor.


Număr-record de fani pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex!

Pe lângă mesajul pentru fani – care cu siguranță așteaptă cu nerăbdare primul instantaneu cu bebelușul regal, care se va naște cel mai târziu la finele lunii aprilie -, Meghan Markle și Prințul Harry au postat pe contul lor de Instagram și primele lor fotografii din misiunile oficiale. Cea mai frumoasă și singura dintre ele care nu a fost dată publicității până acum este o poză în care cei doi au fost surprinși din spate. Aceasta a fost făcută în timpul turneului regal efectuat de către Ducii de Sussex în Fiji, cei doi aflându-se pe terasa Hotelului Grand Pacific, unde ieșiseră să-și salute admiratorii. Poza pare cu atât mai romantică cu cât este făcută noaptea și luată dintr-o perspectivă neobișnuită (pe agențiile de presă a apărut imaginea cu ei pozați din față, evident), iar asta o face cu atât mai prețioasă.