Meghan Markle și Prințul Harry – sărut pasional la un eveniment regal oficial

Momentele de tandrețe dintre membrii familie regale sunt atât de rare, încât pot fi numărate pe degete, însă  Ducii de Sussex par deciși să schimbe lucrurile. Meghan Markle și Prințul Harry s-au sărutat pasional la un meci de polo, în fața mulțimii extaziate.

Meghan Markle și Prințul Harry nu se feresc de gesturile tandre în public.

Meghan Markle și Prințul Harry nu se feresc de gesturile tandre în public.

Vă amintiți să-i fi văzut vreodată pe Regina Elisabeta a II-a și pe Prințul Phillip sărutându-se vreodată la un eveniment oficial? Cu siguranță, niciodată! Probabil a trecut ceva timp și de când Kate Middleton au făcut-o… Dar e știut că familia regală, și în special Regina, nu agreează scenele de afecțiune în public, iar fiii și nepoții ei se străduiesc să-i respecte dorința.

Săruturile faimoase din familia regală.

Săruturile faimoase din familia regală.

Poate tocmai de aceea au intrat în istorie celebrele săruturi din balconul de la Buckingham – tradiție care a fost inaugurată de Prințul Charles cu Prințesa Diana și a fost perpetuată apoi și de fiul lor, Prințul William, cu Kate Middleton (Prințul Harry și Meghan Markle nu s-au căsătorit la Buckingham, dar sărutul a avut loc, evident), însă aceste momente au fost tot mai rare. Din fericire, Meghan Markle și Prințul Harry par să nu fi primit acest memo, pentru că sunt singurii membri ai familiei regale care nu se feresc să-și arate afecțiunea în public.

 

Meghan Markle și Prințul Harry ignoră frecvent protocolul

Zilele trecute, Ducii de Sussex au mai ignorat o dată protocolul – Meghan Markle și Prințul Harry s-au sărutat pasional la un meci de polo, în fața mulțimii extaziate, la un meci caritabil de polo (Sentebale Polo Cup), Meghan felicitându-și soțul pentru rezultat. Cei doi îndrăgostiți nu au fost însă singurii, de-a lungul timpului, la același eveniment, și fratele lui cu Kate, dar și părinții lor făcând același gest. Din păcate, în ultima vreme Prințul William și Kate nu au mai fost la fel de tandri în public, dar asta nu se datorează răcirii relațiilor dintre ei, ci strictului protocol regal.

Harry nu se sfiește să-și arate dragostea față de Meghan în public.

Harry nu se sfiește să-și arate dragostea față de Meghan în public.

Prințul William va deveni într-o zi Regele Marii Britanii, iar codul nescris îi interzice astfel de efuziuni. Prințul Harry, în schimb, neîncorsetat de regulile de la Palatul Buckingham își poate săruta soția oricând în public. Suntem convinși că, și dacă ar fi urmat să devină Regele Marii Britanii, Harry tot nu s-ar fi abținut să-și arate în public dragostea față de Meghan…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton