Meghan Markle și Prințul Harry le-au dat unfollow pe Instagram lui William și lui Kate Middleton!

 Oana Pantazi
.

Cea mai nouă știre despre familia regală britanică a bulversat iar fanii, punând paie pe foc – de parcă mai era nevoie – în așa-zisul scandal dintre Ducii de Sussex și Ducii de Cambridge. Despre ce este vorba? Meghan Markle și Prințul Harry le-au dat unfollow pe Instagram lui William și lui Kate Middleton! Iată care este motivul.

În aceste zile, toată lumea este cu ochii pe conturile din social media ale familiei regale britanice, în speranța că va apărea în sfârșit anunțul cu privire la bebelușul Sussex, cum a fost botezat viitorul nou-născut al lui Meghan Markle și al Prințului Harry. În momentul de față, deja toată lumea este convinsă că Meghan Markle a născut și că Ducii de Sussex așteaptă momentul propice pentru a face anunțul. Evident, fanii înrăiți au observat un detaliu și au început imediat speculațiile.

Ducii de Sussex au dat unfollow întregii familii!

Pe scurt, ieri Prințul Harry și Meghan Markle, al căror cont de Instagram se numește sussexroyal, au dat unfollow mai multor conturi ale membrilor familiei regale, printre care Kensington Royal (Prințul William și Kate Middleton), Clarence House (Prințul Charles și Camilla), Prințul Andrew, Prințesa Eugenie și chiar The Royal Family (Regina și ceilalți membri ai familiei). Dat fiind că s-a speculat foarte mult pe tema relațiilor reci dintre cei doi frați de când Meghan a devenit soția lui Harry, dar și pe tema neînțelegerilor dintre cele două soții ale lor, lumea a concluzionat, firesc, că cei doi frați chiar au ceva de împărțit. De neînțeles a fost însă de ce Meghan și Harry au dat unfollow și celorlalte conturi ale membrilor familiei regale. În cele din urmă, Ducii de Sussex au făcut lumină…

Un milion de urmăritori pe Instagram în mai puțin de 6 ore!

După cum au explicat Harry și Meghan prin intermediul unei postări destul de lungi, această mișcare a fost una de natură strategică, menită a pune în lumină Luna conștientizării sănătății mintale. „Pentru a aduce un omagiu muncii incredibile pe care oameni din toată lumea au depus-o în acest spațiu, sperăm să atragem atenția asupra unor conturi de Instagram care promovează sănătatea mintală, starea de spirit, pozitivitatea trupului, auto-îngrijirea și importanța legăturilor dintre oameni – pentru că nu trebuie doar să ne auzim unii pe alții, ci și să ne ascultăm reciproc”, au scris Ducii de Sussex. Pe scurt, Ducii de Sussex au evitat ca fanii lor să migreze spre conturi ale familiei regale, încercând să-i îndrepte spre conturi pe care le promovează.

Acesta a fost, de fapt, motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry și-au scurtat lista de conturi urmărite pe Instagram de la 23 la 16. Printre conturile pe care le urmăresc cei doi se numără Heads Together (inițiativa regală în privința sănătății mintale), fundația Born This Way, a lui Lady Gaga, și talk-show-ul SuperSoul Sunday, al lui Oprah. În fiecare lună, Harry și Meghan vor schimba conturile pentru a atrage atenția asupra unei teme sau cauze diferite.

Ducii de Sussex și-au făcut contul de Instagram luna trecută și nu e de mirare, dată fiind popularitatea de care se bucură, că au și stabilit un prim record în social media. La doar 5 ore și 45 de minute după ce contul lor a devenit funcțional, @SussexRoyal a adunat 1 milion de urmăritori, un record greu de egalat.

Foto: Hepta, Instagram

 

Contul de Instagram al Ducilor de Sussex.Contul de Instagram al Ducilor de Sussex.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton