Meghan Markle și Prințul Harry încearcă deja să devină părinți

La scurt timp după nunta lor, zvonurile că Meghan Markle și Prințul Harry încearcă deja să devină părinți au devenit repede știri de prima pagină. Dat fiind că sunt atât de multe și cum fum fără foc nu iese, trebuie să le luăm în considerare.

Prințul Harry și Meghan Markle, care s-au căsătorit pe 19 mai,Meghan Markle și Prințul Harry, încearcă deja să devină părinți

Prințul Harry și Meghan Markle, care s-au căsătorit pe 19 mai,Meghan Markle și Prințul Harry, încearcă deja să devină părinți.

La doar trei zile după nunta lor de basm, Prințul Harry și Meghan Markle și-au făcut prima apariție publică oficială în postura de Duce și Ducesă de Sussex. Deja au fost vizibile primele schimbări în ținuta lui Meghan, care a purtat o rochie din mătase crem cu roz extrem de elegantă și pentru prima oară ciorapi, la petrecerea aniversară a Prințului Charles, care a împlinit 70 de ani. Deja soția Prințului Harry și-a luat atribuțiile în serios, așadar cei mai mulți s-au întrebat, firesc, ce mai urmează…

Meghan Markle a participat la ziua de naștere a Prințului Charles, care a împlinit 70 de ani. Este prima apariție oficială a lui Meghan Markle în calitate de Ducesă de Sussex,

Meghan Markle a participat la ziua de naștere a Prințului Charles, care a împlinit 70 de ani. Este prima apariție oficială a lui Meghan Markle în calitate de Ducesă de Sussex,

Nu e un secret pentru nimeni că cei doi și-au propus încă dinainte de nuntă să-și mărească familia, deci zvonurile au și început să circule. Iată ce spune unul dintre apropiații cuplului Meghan a descris nunta ca fiind cea mai frumoasă zi a vieții sale, dar este fericită că stresul cauzat de eveniment s-a sfârșit și își poate vedea liniștită de viața ei alături de Harry'. Iar această viață include, bineînțeles, copii, ]n cel mai scurt timp. Sperăm să ne întemeiem o familie cât mai repede', a zis Harry după logodna lor. În același timp, Meghan i s-a confesat fostei sale agente, Gina Nelthorpe-Cowne, spunându-i: Mi-ar plăcea la nebunie să am copii și abia aștept să devin mama!'.

Meghan Markle și Prințul Harry - fotografie oficială din ziua nunții

Meghan Markle și Prințul Harry – fotografie oficială din ziua nunții

În timp ce tabloidele scriu că Ducesa de Sussex este deja însărcinată și că ar fi vizitat nu o dată clinici de fertilizare, sursa din anturajul celor doi confirmă că Meghan și Harry încearcă deja să devină părinți. Le-ar plăcea să aibă cel puțin doi. De altfel și Wanda Rizzo, profesoara din liceu a lui Meghan, este convinsă că Țva fi o mamă extraordinară și că, atunci când va veni timpul va fi la fel de iubitoare și de grijulie ca Diana, mama lui Harry, și ca doria, mama ei. „Doria a crescut-o pe Meghan să fie puternică, să-și susțină principiile și să fie mândră de originile sale. Și cum Meghan și Doria se sfătuiesc absolut în orice privință, cu sigurnață aceasta se va asigura că micuții ei își vor cunoaște bunica.

Meghan Markle și Prințul Harry arată foarte bine înconjurați de copii...

Meghan Markle și Prințul Harry arată foarte bine înconjurați de copii…

La fel ca și Kate Middleton, a cărei mamă are grijă de cei trei copii ai ei, se pare că Meghan a început să caute deja o casă în Londra pentru ca mama ei să fie cât mai aproape de nepoții săi, ca să nu mai vorbim de faptul că Prințul Harry are deja ceva practică la activ în schimbatul scutecelor, acesta exersând deja pe micuțul Louis, nepotul lui. Condițiile' fiind întrunite, nu ne rămâne decât să așteptăm marea veste, fiindcă e clar că nu va mai dura mult până când Regina Elisabeta a II-a va mai avea un strănepot.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton