Meghan Markle și Kate Middleton au stiluri diferite, dar preferă același gen de sandale. Cu siguranță ai și tu o pereche!

.
Meghan Markle și Kate Middleton nu ar putea fi mai diferite în privința stilului vestimentar, însă, cu toate acestea, cele două ducese poartă același gen de sandale – unele pe care și le permite toată lumea! Cu siguranță, vara sunt nelipsite și din garderoba ta.
Deși eticheta regală le interzice membrilor familiei regale să poarte outfituri casual în cadrul întâlnirilor oficiale, atât Meghan Markle, cât și Kate Middleton mai „fentează' din când în când sistemul și îmbracă sau încalță lucruri comode și când nu sunt în timpul liber.
În timp ce Ducesa de Sussex poartă de obicei haine create special pentru ea, cum ar fi costumele cu pantaloni, Ducesa de Cambridge este mare fan al imprimeurilor florale și al culorilor deschise. Cu toate acestea, ambele au o preferință comună – niște espadrile ieftine -, care, de ceva vreme, fac parte din garderoba lor de vară.

Meghan Markle și Kate Middleton au espadrile identice


Atât Meghan Markle, cât și Kate Middleton le-au purtat în ocazii oficiale unde dress code-ul nu era foarte pretențios, dar și în timpul liber, Ducesa de Cambridge, care are trei copii mici, considerându-le extrem de utile.
Singura diferență este cea de culoare, Meghan Markle optând pentru varianta pe negru – Ducesa de sussex a purtat espadrilele în mai multe ocazii, în vizita întreprinsă alături de Prințul Harry în Fiji, Noua Zeelandă și Tonga -, în timp ce Kate Middleton le preferă pe cele nude, care pot fi asortate la orice. Singura problemă este faptul că Regina Elisabeta a II-a nu este fanul acestui gen de încălțări, însă, după câte se vede, cele două ducese au reușit să evite întâlnirile cu suverana Marii Britanii…
Foto: Hepta, Northfoto