Meghan Markle și Prințul Harry sunt în mijlocul unui scandal, înainte de lansarea documentarului pe Netflix: „Declaraţie de război”

.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt în mijlocul unui scandal, înainte de lansarea documentar pe Netflix. Pe 8 decembrie, pe platforma de streaming, se vor lansa primele trei episoade ale serialului despre Familia Regală Britanică. În urmă cu câteva zile, a ieșit primul trailer al producției, care promite dezvăluiri interesante despre Ducii de Sussex și relația lor cu Casa Regală. În presa britanică, s-a stârnit un adevărat scandal cu privire la documentarul care urmează să fie difuzat. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Deși Ducii de Sussex și-au dorit să amâne difuzarea pentru 2023, se pare că serialul va debuta pe 8 decembrie. În urmă cu două zile, a fost lansat trailer-ul serialului, iar primele imagini au stârnit un val de controverse în presa britanică. Meghan Markle și Prințul Harry au fost acuzați de „sabotaj’, în contextul în care serialul va fi lansat cu o zi după vizita oficială a lui William şi Kate în Statele Unite.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt în mijlocul unui scandal, înainte de lansarea documentarului pe Netflix. Deși Ducesa de Sussex a declarat că documentarul se va axa mai mult pe povestea ei de dragoste cu Harry, e de așteptat ca dezvăluirile să facă iar valuri la Buckingham. Se pare că numai trailer-ul producției a reușit să stârnească deja un val de controverse.


Citește și: Când apare documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry pe Netflix.Ducii de Sussex au primit o sumă imensă

Citește și: Meghan Markle a renunțat la un proiect în televiziune, după ce a fost catalogată drept „o femeie de moravuri ușoare’:„Era vorba doar despre frumusețe și…’

Citește și: Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți:'Cel mai bun exercițiu'

Citește și: Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prima noapte de amor:'Stângaci și complexat


Meghan Markle și Prințul Harry sunt în mijlocul unui scandal, înainte de lansarea documentarului pe Netflix

Dupăm lansarea trailer-ului, presa britanică le-a adresat acuzații dure Ducilor de Sussex. Serialul a fost clasificat drept „o declarație de război’, potrivit publicației Daily Mail. În același timp, publicația The Sun titrează „Un sărut care înseamnă război’.

Mai mult decât atât, se pare că în „cercurile regale’ Meghan Markle și Prințul Harry sunt comparaţi cu Kardashian, oameni „ocupaţi să vorbească despre ei înşişi şi să facă bani’. Potrivit publicației Elle Australia, Ducii de Sussex ar fi fosit plătiți cu 100 de milioane de dolari pentru a filma acest documentar.


„Eroii sunt Harry şi Meghan, care par că au dreptate şi sunt nedreptăţiţi. Băieţii răi nu sunt greu de depistat: mass-media şi restul familiei regale. Sunt ei motivaţi de lăcomie, de răzbunare sau de căderea monarhiei?’, a scris The Times.


„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele uşilor închise’

Potrivit trailer-ului, se pare că Ducii de Sussex vor face mai multe dezvăluiri uluitoare despre Familia Regală Britanică. În urmă cu un an, Prinţul Harry şi Meghan Markle i-au acordat lui Oprah un interviu aşteptat, în care au oferit mai multe informații despre culisele rupturii lor de monarhia britanică.

Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele uşilor închise, spune Prinţul Harry, în trailer-ul difuzat pe Netflix. „A trebuit să fac tot ce puteam pentru a-mi proteja familia, continuă el în altă secvență.


La rândul ei, Meghan Markle spune: „Când miza este atât de mare, nu are mai mult sens să auzim povestea noastră de la noi?’.