Meghan Markle poartă un inel cu Mâna Fatimei pentru a se proteja de deochi!

Meghan Markle poartă deja un inel cu un diamant uriaș primit de la Prințul Harry, însă, mai nou, Ducesa de Sussex făcut o achiziție surprinzătoare – un inel cu Mâna Fatimei, care, printre altele, protejează de deochi și, în general, de energiile negative.

Pe m\na Ducesei de Sussex a ap[rut un inel nou - Mâna Fatimei, un talisman care își ferește purtătorul de energiile negative.

Pe mâna Ducesei de Sussex a apărut un inel nou – Mâna Fatimei, un talisman care își ferește purtătorul de energiile negative.

Recent, când a vizitat căminul de bătrâni Royal Variety Charity, din Twickenham, cei prezenți la eveniment au observat că Meghan Markle purta un inel neobișnuit, cel puțin pentru o ducesă… Este vorba despre popularul talisman Mâna Fatimei, numit și Hamsa ori Mâna lui Dumnezeu, despre care se crede că aduce putere, noroc și binecuvântare, dar mai ales că protejează împotriva deochiului. Tocmai de aceea, în acest talisman este înglobat adeseori și celebrul ochi rău' care, în credința islamică, te ferește de energiile negative, iar inelul purtat de Meghan avea ambele elemente.

Acesta este inelul pe care îl poartă Meghan Markle de la o vreme.

Acesta este inelul pe care îl poartă Meghan Markle de la o vreme.

Inelul din aur, de la brandul turcesc Kismet by Milka, e evaluat la 250 de lire, o sumă rezonabilă chiar și pentru muritorii de rând, astfel încât toată lumea s-a întrebat ce a determinat-o pe Meghan să-l poarte. Date fiind însă evenimentele care s-au petrecut în viața Ducesei de Cambridge în ultima vreme, e de înțeles că Meghan simte nevoia protecției divine.

În ultima vreme, Meghan a avut o… bad karma

Încă dinainte de căsătoria cu Harry, fosta actriță a fost permanent în atenția presei, și nu doar datorită stilului ei vestimentar fabulos, ci și din cauza scandalurilor iscate de unii membrii ai familiei sale, în frunte cu frații ei vitregi – Thomas Jr. și Samantha Markle, care au denigrat-o permanent în presă. Mai mult, Ducesa de Cambridge a fost dezamăgită și de tatăl ei, cu care, în cele din urmă, a rupt orice legătură…

Meghan încearcă să se ferească de energiile negative

Și de parcă nu era de ajuns, în presă au transpirat niște zvonuri cu privire la comportamentul dictatorial al lui Meghan față de staff-ul Palatului – nu a ajutat-o deloc faptul că a avut loc un val de demisii, care a culminat cu plecarea asistentei ei personale –, dar și cu privire la atitudinea autoritară pe care a avut-o față de cumnata ei, Kate Middleton, pe care ar fi făcut-o să plângă cu puțin  timp înainte de nunta sa cu Prințul Harry. Trist este că toată această campanie pornită împotriva ei s-a declanșat în cel mai nepotrivit moment, deoarece Meghan este însărcinată, urmând să devină mamă pentru prima oară la primăvară. E de înțeles de ce Ducesa de Cambridge a ales un inel care să o protejeze (și nu doar pe ea, ci și pe bebelușul pe care îl poartă în pântec) de energiile negative în această perioadă.

Foto: Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton