Meghan Markle, obligată să părăsească un restaurant din New York după doar 15 minute!

.

E greu când faci parte din familia regală britanică să călătorești incognito… Acesta este motivul pentru care Meghan Markle nu s-a simțit chiar în largul ei la New York, unde a fost imediat reperată. Iată de ce Meghan Markle a fost obligată să părăsească un restaurant din New York după doar 15 minute!

Meghan Markle, la Cafe Boulud, în New York, alături de prietena ei Abigail Spencer.


De când s-a aflat că Meghan Markle, însărcinată în 7 luni, a călătorit incognito, la New York, pentru a se întâlni cu 15 dintre prietenele sale, care i-au pregătit o petrecere-surpriză pentru bebeluș, paparazzi nu au mai avut liniște. Drept urmare, Meghan nu s-a putut bucura de anonimat prea mult timp, deoarece a fost repede reprată în mulțime… Cazată la hotelul The Mark, Ducesa de Sussex a ieșit ieri la masă cu Abigail Spencer, colega ei din serialul Suits la Flora Bar, undeva în incinta Muzeului Met Breuer. Din păcate, cele două prietene au părăsit localul după doar 15 minute.
Meghan și Abigail au fost obligate să plece înainte de a mânca deoarece locul a fost unul ales extrem de neinspirat – conform publicației Hello!, ducesa și amica ei s-au așezat la geam, astfel încât întâlnirea lor risca să se transforme într-una… publică. În plus, Ducesa de Sussex nu era în siguranță. Drept urmare, cele două s-au îndreptat spre Café Boulud, un restaurant la modă, unde, de data aceasta, s-au așezat într-un loc retras. La ieșire au fost însă întâmpinate de o mulțime de fotografi și de curioși… Dar excursia a meritat cu prisosință.

Cam asta înseamnă întâlnire „discretă' cu prietenele când faci parte din familia regală britanică…


Petrecere pentru copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

La scurt timp după ce cinci dintre prietenele lui Meghan au dat un interviu în care au depus mărturie despre adevăratul caracter al Ducesei, iată că apropiații ei s-au gândit că aceasta are nevoie de o pauză și de compania unor persoane care nu-i pun permanent la îndoială caracterul și intențiile. Drept urmare, potrivit publicației Hello!, 15 dintre prietenele lui Meghan au decis să sărbătorească apropiata naștere a bebelușului regal, așadar pe 19 februarie Ducesa de Sussex a avut parte de o petrecere „Baby shower’, într-o companie la fel de celebră. Conform aceleiași publicații, la petrecere au participat, printre alții, Doria Ragland, mama lui Meghan, Jessica Mulroney (cea care ar fi și organizat petrecerea, la hotelul Upper East Side din New York), Priyanka Chopra, Benita Litt, Serena Williams, Amal Clooney și Oprah Winfrey.


Meghan și prietenele ei s-au distrat de minune la barul The Polo, unde au petrecut nu mai puțin de trei ore, timp în care au vorbit și au râs non-stop. Deocamdată nu știm ce cadouri a primit bebelușul lui Meghan și al lui Harry de la prietenele faimoase ale mamei sale, dar cu siguranță pentru Meghan – care în ultimul timp a fost ținta a nenumărate acuzații și scandaluri de familie – întâlnirea cu ele a fost o gură mare de oxigen.

Foto: Hepta