Meghan Markle a lansat o nouă modă – tatuajul cu pistrui!

De unde până acum micile pete maronii erau considerați un coșmar, iar femeile nu mai pridideau să-i ascundă, iată că Meghan Markle a lansat o nouă modă – tatuajul cu pistrui! Nu o să credeți, dar make-up artiștii deja nu mai fac față cererilor!

Meghan Markle nu-și ascunde pistruii!

Meghan Markle nu-și ascunde pistruii!

O lume întreagă a rămas uimită de machiajul pe care l-a ales Meghan Markle în ziua nunții sale, care, în pofida simplității, i s-a potrivit perfect, și poate atunci am fost cu toții martorii unui nou trend, care ne va scăpa în sfârșit de doamnele și domnișoarele care-și aplică fardul cu mistria, gene false imense, tone de fond de ten și kilograme de ruj, pentru că atât se consumă când ai buzele expandate cu botox… 19 mai, ziua în care Ducesa de Sussex a apărut extrem de discret machiată la propria nuntă, va schimba cu siguranță ceva, mai ales de când, în toate fotografiile, primul detaliu care ieșea în evidență erau pistruii, pe care Meghan nu și i-a ascuns deloc, ba chiar a făcut din ei un beauty mark.


Ca atare, fără să vrea, Meghan Markle a lansat o nouă modă – tatuajul cu pistrui! Din acel moment, lumea a început să vadă parcă „micii dușmani ai frumuseții' cu alți ochi, iar doamnele și domnișoarele care nu au așa ceva în bagajul genetic au găsit repede metode de a se pistruia… cu creionul dermatograf sau cu cel pentru conturul buzelor. Până aici nimic neobișnuit – să ridice mâna cine nu și-a făcut niciodată măcar o aluniță sexy în colțul gurii! –, dar iată că nebunia a ajuns mult mai departe, make-up artiștii recunoscând că deja au clienți care le cer machiaje permanente!

Artistul tatuator cosmetic Gabrielle Rainbow a declarat pentru NewBeauty că, de când cu nunta regală, este extrem de ocupată, studioul ei din Atlanta fiind permanent arhiplin din cauza cererilor de pistrui falși. Situația stă la fel și în saloanele din Londra care se ocupă cu tatuajele cosmetice permanente, lucru confirmat de artistul tauator Tracie Giles pentru Harpers Bazzar: Este de înțeles, look-ul lui Meghan este cerut foarte mult acum în clinica noastră, datorită faptului că ea a optat pentru un make-up atât de natural în ziua nunții, lăsând să se vadă o piele superbă și punându-și în evidență pistruii, în timp ce atâta lume încearcă să și-i ascundă, a zis Giles. Nimic de zis, suntem total de acord cu acest lucru și chiar ne bucurăm că pistruii încep să fie considerați din nou un semn de frumusețe, dar, totuși, machiaj permanent?!

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton