Meghan Markle, implicată într-un scandal imens cu pastile de slăbit. "Ducesa de Sussex" a convins mii de femei să le cumpere!

 Oana Pantazi
.

Numele lui Meghan Markle a fost implicat recent într-un nou scandal cu pastile de slăbit. Este vorba despre o escrocherie la modă, care a prins imediat, dat fiind atât numele folosit, cât și popularitatea dietei!

Meghan Markle este un model pentru femeile din lumea întreagă, așadar era de așteptat ca lumea să fie extrem de interesată de regimul de viață al Ducesei de Sussex care arată ca trasă prin inel și care, mai mult, după sarcină și-a revenit extrem de repede.

Drept urmare, nu e de mirare că Meghan a fost prima pe lista escrocilor care vând pastile de slăbire cu promisiuni ireale, aceștia folosindu-se de numele ei și publicând chiar citate care i-ar fi aparținut acesteia… Evident, nu au dat greș, fiindcă, la o simplă căutare „Meghan Markle keto pills”, pe Google găsești aproximativ 40.000 de rezultate!

Dieta keto are milioane de fani…

Cum dieta ketogenică este extrem de populară inclusiv la noi, rezultatele fiind impresionante în special în cazul persoanelor care au multe kilograme în plus, interesul pentru pastilele care pot fi folosite în această dietă a fost uriaș. Și cum să nu te repezi să cumperi atunci când vezi pe poze before and after cu Meghan, care te asigură că „după sarcină, corpul meu își pierduse forma. Dar cu keto body tone (n.r – pastilele comercializate de escroci) mi-am revenit”?!

Mai mult, în alte reclame cei care comercializează pastilele susțineau că acesta este un proiect care „o pasionează pe Meghan”, pentru că este „obsedată de greutatea ei”. 

Conform Sunday Mirror, Palatul Buckingham încearcă să oprească folosirea ilegală a numelui lui Meghan Markle în scopuri comerciale. (Dacă vă amintiți, recent un reputat estetician britanic s-a folosit de numele lui Kate Middleton pentru a face reclamă unei proceduri pe bază de botox). Iar o sursă regală a menționat: Evident că nu este adevărat și este un mod ilegal de a folosi numele Ducesei în scopuri publicitare. Vom lua toate măsurile legale necesare”.

Ce dietă ține, de fapt, Meghan Markle

La fiecare apariție a sa alături de Prințul Harry, Meghan Markle arată impecabil, iar asta dovedește nu doar că actrița are gene bune, ci și că este foarte atentă la ce mănâncă. Aceasta a povestit pentru revista Shape că îi place să mănânce pe cât de sănătos posibil și că preferă să mănânce pește și legume acasă decât să meargă la restaurant. „Îmi place să gătesc, așa că prepar ceva în fiecare zi, chiar dacă fac doar un pesto pe care îl pun în frigider pentru mai târziu”, spune Meghan.

„Sunt o gurmandă…”

Deși este subțire, Meghan nu a renunțat complet la obiceiurile nesănătoase și nu întotdeauna ia în serios, după cum spune chiar ea, dieta: „Sunt, de asemenea, o gurmandă, așadar, weekendurile, toate pariurile pică. Mă gândesc că, dacă te privezi chiar de orice, nu faci decât să tânjești și mai mult după lucrurile acelea, deci, în ceea ce mă privește, e important să păstrez un echilibru”. Care sunt plăcerile ei vinovate? Mâncarea italiană, cea mexicană și cartofii prăjiți.

Dieta zilnică a lui Meghan Markle nu e chiar atât de complicată și, după cum se vede, dă roade! Actrița spune că bea apă fierbinte cu lămâie în fiecare dimineață, urmată, la micul dejun, de un castron cu cereale (ovăz) cu banane și sirop de agave. La prânz, consumă o salată cu proteine, iar la cină, de obicei, paste cu dovlecei și parmezan și un pahar cu vin. Iar ca gustare, pe timpul zilei, actrița mănâncă mere cu unt sărat de arahide.

În locul cofeinei, Meghan preferă sucurile din legume verzi, pe care le consideră o sursă de energie foarte bună, sau ceaiul din kombucha. E adevărat că ea și Harry mai ies cu prietenii în oraș, dar se zvonește că frigiderul lor este în permanență plin cu hrană sănătoasă…

Foto: Hepta

Reclama prin intermediul căreia escrocii își promovau pastilele.Reclama prin intermediul căreia escrocii își promovau pastilele.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton