Meghan Markle este o mamă posesivă: „Îi place să controleze totul. Nu lasă pe nimeni să fie singur cu Archie!”

 Dumba Gabriela
.

Despre Meghan Markle se știa că este o ducesă cu toane, așa că n-a mai surprins pe nimeni că este și o mamă extrem de posesivă, care nu doar că nu acceptă sfaturi din partea nimănui în privința creșterii copilului, dar nici nu-l lasă pe micuțul Archie în brațele nimănui.

Royal babyRoyal baby

Meghan Markle are o personalitate puternică și anumite persoane din anturajul său au confirmat pentru tabloidele britanice că este o femeie încăpățânată, care insistă să se facă lucrurile doar așa cum vrea ea.

Lui Meghan îi place să controleze totul. Nu lasă pe nimeni să fie singur cu Archie. Ea ignoră ajutorul. Nimeni nu se ocupă de el în afară de ea.', a declarat o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit express.co.uk.

Bebelușul regal stă doar în brațele mamei sale și atât, pare a fi hotărât Meghan, având în vedere că nici bonele angajate să-i fie la dispoziție nu au voie să-l atingă. Mai ciudat este că Ducesa de Sussex abia îi permite și mamei sale, Doria Ragland, să petreacă timp cu nou-născutul.

Meghan o lăsa pe Doria să îl țină pe Archie preț de câteva clipe, cât intra în duș, după care alerga să îl țină din nou în brațe.', a adăugat sursa respectivă.

În plus, Meghan reacționează foarte dur atunci când cineva nu-i respectă dorințele în ceea ce privește îngrijirea micuțului Archie și nu face nici un compromis când vine vorba despre bebelușul regal.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a născut pe 6 mai un băiat cu greutate de 3,9 kg, care va fi botezat Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton