Meghan Markle i-a scris o scrisoare impresionantă tatălui ei: "Mi-ai rupt inima într-un milion de bucăți"

După nunta ei cu Prințul Harry, la care tatăl ei nu a participat, Meghan Markle i-a scris acestuia o scrisoare impesionantă, pe care Thomas Markle s-a decis recent să o dea publicității. 

Meghan Markle e supărată că tatăl ei vorbește mai mult cu presa decât cu ea

Meghan Markle e supărată că tatăl ei vorbește mai mult cu presa decât cu ea

Anul trecut, în luna august, Meghan Markle i-a scris tatălui ei o scrisoare, în care îi spunea că i-a rupt inima într-un milion de bucăți, deoarece a dat interviuri false, a fabricat povești și l-a atacat pe Prințul Harry. În scrisoarea de cinci pagini, scrisă de mână, Meghan i se adresează lui Thomas Markle cu tăticule și îl acuză pe acesta că i-a cauzat „o durere nejustificată” și că s-a lăsat manipulat de presă.

Din păcate pentru Meghan, tatăl ei nu a putut participa la nunta ei cu Harry în mai, deoarece cu puțin timp în urmă suferise un infarct. Imediat după aceea, s-a produs însă ruptura dintre cei doi, fiindcă Thomas a declarat presei că fiica și ginerele lui îl evită!

Prințul Harry și Meghan Markle - prima fotografie de familie.

Prințul Harry și Meghan Markle – prima fotografie de familie. Thomas Markle ar fi trebuit să fie acolo…

„Te-am implorat să-mi accepți ajutorul”

„Tăticule, cu inima întristată îți scriu aceste rânduri, pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu-ți dai seama câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima într-un milion de bucăți – nu numai pentru că ai provocat o durere care nu era necesară, ci pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat, lucru pe care nu-l pot înțelege”, i-a scris Meghan tatălui ei.

„Te-am implorat să ne accepți ajutorul – am trimis pe cineva la tine acasă… Iar în loc de să vorbești cu mine și să accepți asta sau orice fel de ajutor, tu nu ai mai răspuns la telefon și ai ales să vorbești cu tabloidele”, s-a referit Meghan la perioada premergătoare nunții ei. Atunci, Ducesa de Sussex a fost devastată să afle că tatăl ei a făcut infarct cu doar o săptămână înainte de eveniment.

Ducesa de Sussex i-a reproșat tatălui ei și faptul că a refuzat ajutorul lor, dar și că a furnizat presei informații false, care ei i-au făcut mult rău: „Ai spus că nu te-am ajutat niciodată financiar și că nu mi-ai cerut niciodată ajutorul, ceea ce nu este adevărat. Mi-ai trimis un mail în care mi-ai scris: Dacă am ajuns să depind prea mult de tine financiar, îmi cer scuze, dar, te rog, dacă poți, ajută-mă în continuare, dar nu ca pe o plată pentru loialitatea mea. Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog să te oprești. Lasă-ne să ne trăim viața în liniște! Te rog să nu mai minți, să nu mai provoci atât de multă durere, să nu mai încerci să exploatezi relația cu soțul meu”.

Samantha și Thomas Markle nu au fost invitați la nunta surorii lor. Meghan și Harry nu au apreciat faptul că cei doi au denigrat-o pe sora lor în presă.

Samantha și Thomas Markle nu au fost invitați la nunta surorii lor. Meghan și Harry nu au apreciat faptul că cei doi au denigrat-o pe sora lor în presă.

„M-ai privit suferind în tăcere”

Meghan s-a referit, de asemenea, și la linșajul mediatic la care au supus-o și ceilalți doi membri ai familiei, frații ei vitregi, Samantha și Thomas Markle Jr., care, pentru bani și faimă, i-au pătat surorii lor mai mici reputația. Dusesa de Sussex i-a scris tatălui ei și despre „minciunile inventate de cealaltă fiică a ta, pe care eu abia dacă o cunosc… M-ai privit suferind în tăcere, la mâna minciunilor ei vicioase, care m-au făcut să mă usuc pe interior”, i-a reproșat Meghan tatălui ei.

Thomas Markle și-a vândut fiica pentru bani... sau pur și simplu s-a lăsat manipulat.

Thomas Markle și-a vândut fiica pentru bani… sau pur și simplu s-a lăsat manipulat.

Meghan i-a mai transmis tatălui ei că realizează că el simte că s-a afundat prea mult în această groapă din care nu mai vede ieșirea, dar că, dacă și-ar oferi puțin timp de gândire, „cred că vei putea să îți dai seama că, decât orice recompensă financiară pe lumea asta, este mai important să trăiești cu o conștiință curată”.

Nu știm dacă Thomas Markle a vrut să vină în întâmpinarea fiicei sale făcând publică scrisoarea sau are și un motiv ascuns… Timpul o va demonstra.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton