Meghan Markle ar fi fost amenințată cu moartea. Dezvălurile cutremurătoare făcute de soția lui Harry: „Cineva trebuie să o ucidă”

.

Meghan Markle ar fi fost amenințată cu moartea. Pe 8 decembrie, a avut loc lansare serialului „Meghan și Harry', alcătuit din șase episoade. Producția a înregistrat 81,55 milioane de ore de vizionare în întreaga lume în numai câteva zile de la debut, fiind o premieră în istoria companiei americane de streaming. În noile episoade, Ducessa de Sussex a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare, susținând viața i-ar fi fost pusă în pericol și că a pierdut cea de-a doua sarcină, din cauza acțiunilor presei britanice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Inițial, Ducii se Sussex au susținut că serialul-documentar de pe Netflix se va concentra pe povestea lor de dragoste și pe ruptura de Familia Regală Britanică. Cu toate acestea, se pare că producția face valuri la Buckingham, având în vedere dezvăluirile făcute de cei doi soți. În urmă cu o zi, au fost lansate ultimele trei episoade ale serialului, iar imaginile au stârnit numeroase controverse în presa britanică. Meghan Markle a susținut că ar fi fost amenințată cu moartea și a făcut mai multe dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu presa, în perioada în care era un membru activ al Familiei Regale Britanice.


Meghan Markle ar fi fost amenințată cu moartea. În urmă cu doi ani, Ducii se Sussex au anunțat că renunță la rolurile deţinute în calitate de membri ai familiei regale. Cei doi soți s-au mutat în America de Nord, la acea vreme, fosta actriță fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil. În ultimele episoade ale serialului-documentar, soția lui Harry a susținut că a pierdut sarcina la o zi după mutarea în SUA, ca urmare a acțiunilor presei tabloide.


Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry sunt în mijlocul unui scandal, înainte de lansarea documentarului pe Netflix:„Declaraţie de război’

Citește și: Meghan Markle, acuzată că îl manipulează pe Prințul Harry:„L-a făcut să creadă că este mama sa reîncarnată’

Citește și: Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoarea:'Mama lui Betty m-a luat la ea acasă…'


Citește și: Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, este pregătită să devină mamă:'Când persoana de lângă tine e ceea ce trebuie…'

Meghan Markle ar fi fost amenințată cu moartea

În ultimele trei episoade ale serialului „Harry & Meghan’, Ducii de Sussex au făcut dezvăluiri și acuzații uluitoare la adresa monarhiei britanice. Aceștia au descris-o ca pe o „instituție lipsită de empatie, care nu era preocupată de bunăstarea lor emoțională’. Mai mult decât atât, Meghan Markle a susținut că a fost amenințată cu moartea, episod povestit în cadrul serialului de pe Netflix.


„Chiar acum câteva zile, parcurgeam manualul pentru echipa noastră de securitate de acasă, iar pe una dintre paginile la care s-a întâmplat să dau cu mâna, era vorba despre monitorizarea online. Și ei spun: „Dacă vedeți un tweet ca acesta, vă rugăm să îl raportați imediat șefului securității’. Și scria doar: ‘Meghan trebuie doar să moară. Cineva trebuie să o ucidă’, a povestit Meghan Markle, în cadrul documentarului, potrivit people.

„Sunt copiii mei în siguranță?’


Fosta actriță a mai susținut că îngrijorările pentru viața ei și a copiilor creșteau pe zi ce trecea, acuzând presa tabloidă că i-a afectat puternic viața privată.

„Sunt o mamă. Aceasta este viața mea reală. Nu este doar un tabloid. Nu este doar o poveste oarecare. În acea noapte, am început să mă trezesc și să mă ridic în mijlocul nopții, uitându-mă pe holul meu, gândindu-mă: ‘Suntem în siguranță? Sunt ușile încuiate? Este activată securitatea? Este totul… asta este real. Sunt copiii mei în siguranță?'. Și pentru ce ai creat asta? Pentru că te plictisești sau pentru că îți vinde ziarele sau pentru că te face să te simți mai bine în legătură cu viața ta? Este real ceea ce faci. Și asta este partea pe care nu cred că oamenii o înțeleg pe deplin’, a continuat ea.


„Avortul spontan a fost creat de ceea ce încercau să-i facă’

În anul 2019, Meghan Markle a intentat un proces împotriva tabloidului britanic „Mail on Sunday’, acuzându-l că a publicat ilegal una dintre corespondențele sale private. Este vorba despre o scrisoare a fostei actrițe pentru tatăl ei, Thomas Markle, în care a scris despre ruptura dintre ei. În serialul de pe Netflix, Ducele de Sussex susține că evenimentul de atunci ar fi provocat avortul spontan al soției sale.


„Prima dimineață în care ne-am trezit în noua noastră casă a fost când am pierdut sarcina’, a spus Meghan.

„Cred că soția mea a suferit un avort spontan din cauza a ceea ce a făcut Mail. Am urmărit tot ce s-a întâmplat’, a continuat Harry.

„Acum, știm cu siguranță că avortul spontan a fost creat din cauza asta? Bineînțeles că nu știm. Ținând cont de stresul care a cauzat lipsa somnului și de momentul sarcinii, câte săptămâni avea, pot spune, din ceea ce am văzut, că avortul spontan a fost creat de ceea ce încercau să-i facă’, a încheiat acesta.

Sursa foto: Arhiva Viva!