Meghan Markle a purtat, în Africa, un colier care a stârnit controverse. Cele două medalioane semnifică faptul că Ducesa ascunde diverse temeri

 Dumba Gabriela
.

În timpul turneului în Africa, Meghan Markle a purtat un colier care a pus multă lume pe gânduri. Pe cât de discretă a fost bijuteria de la gâtul ducesei de Sussex, pe atât de puternic ar fi efectul ei asupra persoanei care o poartă.

Aşa arată „Mâna Fatimei”!Aşa arată „Mâna Fatimei”!

Orice mişcare a lui Meghan Markle şi a prinţului Harry este analizată în detaliu. Pe cât ar părea de neimportante anumite lucruri dacă sunt asociate unei persoane de rând, pe atât de interesante devin ele atunci când aparţin cuplului regal al Marii Britanii.

De la felul în care se îmbracă, se machiază sau îşi colorează unghiile şi până la ceea ce mănâncă sau ora la care se trezeşte, oamenii de rând vor să ştie totul despre Meghan Markle. Astfel, colierul pe care ducesa de Sussex l-a purtat în timpul turnelului regal în Africa a stârnit mare interes, mai cu seamă că are o simbolistică aparte. Meghan Markle a purtat la gât un colier cu două pandantive: o palmă deschisă realizată din diamante albe și un ochi albastru. 

Mai exact, palma deschisă este un simbol foarte des întâlnit și este cunoscută sub denumirea de Mâna Fatimei. Aceasta este regăsită în amulete sau bijuterii și este folosită de cele mai multe ori ca protecție împotriva forțelor răului. Se spune că această mână poate avea puterea de a-i aduce celui ce o poartă sănătate, noroc și fericire, conform mirror.co.uk.

Despre ochiul albastru, fie că este regăsit în anumite bijuterii, fie că este folosit ca obiect de decor, se spune că ar alunga energiile negative, asigurând protecția persoanei care îl poartă.

Potrivit specialiştilor, „Ochiul cel rău' este folosit pentru a „ţine negativitatea departe' și a fost folosit ca semn de protecție timp de secole în multe culturi. Se spune că îi aduce proprietarului său „sănătate, noroc și fericire'. Acest simbol este folosit de secole ca „protecție împotriva energiilor negative', reflectând răul înapoi de unde a venit și protejându-l pe proprietarul său de sentimente invidioase.

Pe de altă parte, prințul Harry este și el adeptul accesoriilor în spatele cărora se ascunde o poveste. Acesta poartă tot timpul la mână o brățară care îi amintește de mama sa, dar și de călătoria pe care a făcut-o în Africa la scurt timp de la moartea acesteia, scrie avantaje.ro.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton