Meghan Markle a născut? Fanii spun că toate semnele sunt acolo!

 Oana Pantazi
.

O lume întreagă așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului copil al Ducilor de Sussex, care ar trebui să se petreacă de la o zi la alta. Fanii familiei regale sunt convinși însă că Meghan Markle a născut, dar că acest lucru este ținut secret deocamdată…

Cu cât sunt ținuți mai în ceață, cu atât curiozitatea oamenilor și interesul vizavi de un subiect devine mai mare… Iar asta s-a întâmplat și în cazul bebelușului Ducilor de Sussex, informațiile fiind extrem de puține în ceea ce privește venirea pe lume a acestuia. Tocmai de aceea, fanii regali sunt convinși că Meghan Markle a născut deja, însă ea și Harry preferă să țină vestea doar pentru ei deocamdată.

În primul rând, spre deosebire de Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, cei doi Duci de Sussex au decis că nu vor anunța momentul în care Meghan va intra în travaliu și că nici nu vor face tradiționala fotografie din fața spitalului, așa cum s-a întâmplat în cele trei dăți când Kate Middleton a devenit mamă. În concluzie, nu doar că nu va exista poza oficială, dar deocamdată nu se știe nici măcar unde va naște Meghan, așadar este posibil ca acest lucru să se fi petrecut deja… Iar singurul anunț venit din partea celor doi, venit pe cale oficială, nu spune prea multe: „Ducele și Ducesa abia așteaptă să împărtășească minuunata veste cu toată lumea, de îndată ce vor sărbători în cadru intim, ca o nouă familie”.

Mama lui Meghan Markle este deja la Londra!

Primele bănuieli au apărut în momentul în care Harry a venit singur la ziua Reginei și la slujba de Paște, care au coincis. Desigur, exista și posibilitatea ca pentru Meghan să fie periculos și obositor să iasă în public, dat fiind că este în luna a 9-a de sarcină. Al doilea indiciu a fost faptul că Doria Ragland, mama lui Meghan, a venit deja la Londra, pentru a fi alături de fiica ei și de bebeluș. Mai mult, și prietenul cel mai apropiat al lui Meghan, make-up artist Daniel Martin a sosit deja la Londra…

Nu în ultimul rând, o postare de pe Instagram, prin care Meghan și Harry le mulțumesc fanilor în numele lor și al Bebelușului de Sussex că au făcut donații în scopuri umanitare (în loc de daruri pentru copil), a aprins fitilul bănuielilor. Pe scurt, este foarte posibil ca, în momentul de față, Meghan și Harry s fie deja părinți și să se bucure de bebelușul lor  în intimitatea pe care le-a asigurat-o discreția.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton