Meghan Markle a fost părăsită de iubit pentru un bărbat!

.

E greu de crezut că o femeie ca Meghan Markle a fost părăsită vreodată, dar ipoteza ca un iubit să fi renunțat la ea pentru a se combina apoi cu alt bărbat pare de-a dreptul halucinantă. Cu toate acestea, s-a întâmplat, iar cea care a făcut confesiunea este chiar actuala Ducesă de Sussex!

Meghan Markle pe vremea când juca în seriale și făcea reclame sexy.


Viața lui Meghan Markle, începând din copilărie și încheind cu momentul actual, când a devenit soția Prințului Harry și mama viitorului său copil, a fost deja întoarsă pe toate părțile, dar iată că tot mai ies la iveală povești, unele mai incredibile decât altele. Recent, a mai apărut una cu parfum de credibilitate și îi este atribuită chiar lui Meghan! Ducesa de Sussex a făcut niște dezvăluiri despre unul dintre foștii ei iubiți pe o pagină web pe care scria pe vremea când era la începuturile carierei, în 2012, în Los Angeles… Dezvăluiri care au ieșit recent la iveală, conform publicației The Sun.


Fostul iubit al lui Meghan s-a combinat cu agentul ei!

Pe scurt, Meghan Markle a rămas fără cuvinte în momentul în care a descoperit că fostul său iubit și agentul ei aveau o relație, imediat după ce ea s-a despărțit de el… Actrița, care a devenit faimoasă datorită serialului Suits, la vremea aceea scria pe un blog foarte popular – The Working Actress – a cărui apartenență i-a fost atribuită anul trecut. Meghan își documenta pe site strădania de a face față competiției acerbe din industria filmului de la Hollywood, iar într-una dintre postări a scris: „Știi că industria asta e nebună când afli că, după ce te-ai despărțit, iubitul tău, actor aspirant, a făcut sex cu agentul tău. Iar agentul tău e un bărbat. Grozav! Și da, asta chiar s-a întâmplat.'


Actrița s-a îndrăgostit de Donald Sutherland!

Meghan s-a confesat pe blog și cu alte ocazii, povestind, de exemplu, că s-a îndrăgostit de o celebritate – și nu era vorba despre Prințul Harry. Ulterior, actrița a revelat că era vorba despre legendarul actor Donald Sutherland (83), pe care îl idolatriza. „Am fost entuziasmată să lucrez cu el. Femeia din departamentul de hair-styling mi-a spus că e o bijuterie și că o să-l iubesc. I-am zis: Domnule Sutherland, am auzit că mă voi îndrăgosti de tine înainte de pauza de prânz', a glumit Meghan. După câte s-a văzut, Meghan și-a găsit în cele din urmă sufletul-pereche, iar o alegere mai bună nici că se putea.