Meghan Markle, apariție surprinzătoare! Ducesa de Sussex a asortat un palton Armani la o rochie de 35 de dolari

.

Nu degeaba este numită Meghan Markle trendsetter și style icon! Indiferent ce ar îmbrăca, Ducesa de Sussex se face imediat remarcată. Recent, aceasta a surprins pe toată lumea purtând o rochie de gravidă de numai 35 de dolari!

Meghan Markle este un model pentru multe tinere din lumea largă, iar cel mai bun lucru este că, uneori, aproape oricine își poate permite să poarte outfiturile cu care se afișează Ducesa de Sussex. Asta pentru că Meghan nu poartă numai lucruri de brand, ci și haine mass market, pe care oricare dintre noi le poate achiziționa de la cel mai apropiat mall.

Recent, Meghan a demonstrat încă o dată că pentru ea nu este atât de important brandul, alegând să poarte o rochie extrem de ieftină. Ducesa de Sussex a mers la un adăpost de animale, ocazie pentru care a ales o ținută monocromă, bej, care, paradoxal, i-a complimentat perfect silueta, ușor rotunjită de sarcină. Aceasta a purtat un palton Armani (2.795$), pantofi Manolo Blahnik (725$), geantă Stella McCartney (865$) și… o rochie pentru gravide de la H&M, în valoare de numai 35 de dolari!

De data aceasta, în centrul atenției nu a fost Meghan, ci animăluțele de la adăpost, care au devenit repede vedete în momentul în care Ducesa de Sussex le-a alintat și le-a luat în brațe. În aceeași seară însă, Meghan a furat toate privirile, într-o ținută spectaculoasă, la brațul Prințului Harry.

Ducesa de Sussex, apariție strălucitoare în luna a șasea de sarcină

După ce, în cursul zilei, Meghan Markle a dat încă o lecție de stil prin intermediul ținutei monocrome pe care a purtat-o în timpul vizitei la centrul Mayhew, în aceeași seară a strălucit la propriu, la Royal Albert Hall, din Londra, într-un outfit de culoare albastru-închis, cu mâneci trei sferturi și o crăpătură generoasă pe picior. Meghan și Harry au participat la spectacolul Totem, pus în scenă de Cirque du Soleil.

Ducesa de Sussex, însărcinată în șase luni, a arătat fabulos într-o rochie Roland Mouret în valoare de 3.850 de euro, la care a accesorizat un clutch Givenchy, sandale negre și o brățară din aur ce i-a aparținut mamei Prințului Harry, Prințesa Diana. La rândul său, Prințul Harry a purtat un elegant costum albastru-închis, perfect asortat la ținuta soției sale, cei doi acaparând atenția tuturor.

Meghan Markle este în ultimul trimestru de sarcină și va naște la finele lunii aprilie.Meghan Markle este în ultimul trimestru de sarcină și va naște la finele lunii aprilie.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton