Meg Ryan, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Botoxul i-a distrus cariera

.

La 57 de ani, Meg Ryan, în anii ’90 regina comediilor romantice, a devenit aproape de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Doar culoarea ochilor mai amintește de actrița din You’ve got mail!

Acum 30 de ani, Meg Ryan, carismatica actriță blondă cu ochi albaștri, al cărei aer pe jumătate inocent, pe jumătate provocator fura inimile bărbaților, era pe val și nimeni și nimic nu ar fi putut prevesti că, la nici 60 de ani, va intra într-un con de umbră aproape total, cariera ei fiind în declin total.


Desigur, poate de vină sunt și aversiunea ei față de statutul de celebritate și încăpățânarea de a-și face intrarea în social media – până și Regina Elisabeta a II-a a înțeles importanța Instagramului! -, dar, cu siguranță, cel mai mult lui Meg Ryan i-au dăunat operațiile estetice…

Acum patru ani, Meg Ryan și-a șocat fanii…

În 2015, la Premiile Tony, după ce a lipsit total timp de un an de zile de pe firmament, apariția lui Meg Ryan pe covorul roșu a șocat, deoarece simpatica blondină care cândva punea bărbații pe jar acum pur și simplu nu mai semăna deloc cu ea! La vremea respectivă, chirurgul plastician Mark Youssef declara că actrița a cam exagerat cu  operațiile estetice: Cred că arăta mult mai bine înainte de intervențiile astea. A intervenit prea mult. Cred că de aceea oamenii sunt puțin șocați, pentru că nu mai seamănă cu Meg Ryan pe care o iubim toți’.


Actrița în primul rând și-a făcut o augmentare la buze care nu i se potrivește deloc, deoarece îi conferă acel așa-zis bot de rață, o intervenție chirurgicală în zona inter-sprâncenoasă – pentru riduri, fața devenindu-i, astfel, total nenaturală din cauza excesului de botox, are fillere sau transplant de grăsime în obraji și o operație destul de evidentă de rinoplastie.

Evident, Meg Ryan a bifat și liftingul facial, așadar nu este de mirare de ce a devenit atât de greu de recunoscut și a dispărut aproape complet de pe marele ecran. Fanilor nu le-a rămas decât să revadă When Harry Met Sally, Sleepless in Seattle, Youve Got Mail, When a Man Loves a Woman sau City of Angels, producții care au făcut-o faimoasă…


Foto: Northfoto, Instagram