Medicul Naum Ciomu a murit. A devenit cunoscut după ce a secționat penisul unui pacient

.

Medicul Naum Ciomu a murit, a anunțat luni clinica privată unde specialistul lucra. El a devenit cunoscut după ce, în anul 2004, a secționat din greșeală penisul unui pacient, în timpul unei operații.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Medicul Naum Ciomu a murit, anunțul fiind făcut de clinica în cadrul căreia acesta acorda consultații. În iulie 2004, medicul Naum Ciomu a devenit cunoscut după ce a secționat, din greșeală, penisul unui pacient, pe masa de operație.

Atunci, specialistul s-a scuzat în fața Colegiului Medicilor din București că confundat organul genital cu un testicul pe care trebuia să îl extirpe.


Citește și: Drama trăită de Nicola după moartea mamei sale:'A doua zi după înmormântarea ei…'

Citește și: Horia Brenciu, totul despre debutul în televiziune, de acum 28 de ani:„Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea era egală cu zero’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce avere are Ovidiu Lipan Țăndărică:'Banii mulți deteriorează psihicul'

Citește și: Marina Voica, siluetă de invidiat la 85 de ani:„Pot să port rochiile pe care le am de acum 60 de ani’


Medicul Naum Ciomu a murit

Medicul Naum Ciomu a murit, a anunțat luni clinica privată unde specialistul lucra.

„Începem săptămâna cu o veste tristă. Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! A fost un luptător, un spirit tânăr, un medic cu o experiență și memorie monumentală, un coleg minunat pe care nu-l vom uita. A fost o onoare pentru noi să ne fie coleg și mentor. Condoleanțe familiei și celor apropiați!’, arată mesajul Ghencea Medical Center de pe Facebook.


Naum Ciomu, cunoscut după ce a secționat penisul unui pacient

În 2004, Naum Ciomu a secţionat din greşeală penisul unui pacient de 34 de ani, în timpul unei operaţii la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele’, potrivit HotNews.


„În chirurgie, sunt și accidente, și incidente, și bucurii’, le spunea atunci jurnaliștilor medicul Ciomu.

În iulie 2004, el spunea în fața Colegiului Medicilor București că a confundat penisul cu un testicul pe care trebuia să îl extirpe. După acest incident, Ciomu nu a mai putut profesa ca medic chirurg urolog, însă a acordat consultații și a predat la Universitatea de Medicină și Farmacie din Bucureşti.

Naum Ciomu a terminat Facultatea de Medicină Generală IMF Bucureşti în 1973 şi era doctor în ştiinţe medicale din 1996. 

Sursă foto: Libertatea