Ce spun medicii legiști în cazul mamei din Timișoara, care s-a aruncat cu cei doi copii de pe bloc. Ce au găsit în telefonul ei

 Raiciu Adriana
.

Au sosit primele rezultate ale necrospiei Iuliei B, mama din Timișoara care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, cu cei doi copii ai săi. Ce au descoperit medicii legiști.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Trupul fără viață al Iuliei, dar și ale copiilor ei, au fost duse ieri, 3 mai, la Medicina Legală. Acolo s-a efectuat necropsia cadravelor, după ce femeia s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, cu cei doi copii ai săi.

Iulia-Timisoara-1-1Iulia-Timisoara-1-1

Acum au sosit primele rezultate ale necrospiei Iuliei B, mama din Timișoara care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, cu cei doi copii ai săi. Ce au descoperit medicii legiști!

Citește și: Ce a făcut mama din Timișoara înainte de a se arunca de pe bloc. Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Citește și: Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii: „Mi s-a părut foarte tristă'

Citește și: Ce relație are Alin Oprea cu fiii iubitei sale. Artistul a fost renegat de propriii copii:„Eu m-am trezit în…’

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal.Artista a lipsit

Ce spun medicii legiști în cazul mamei din Timișoara, care s-a aruncat cu cei doi copii de pe bloc

În dimineața zilei de marți, 3 mai 2022, Iulia s-a urcat pe terasa unui bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii ai săi: un băiețel de 3 ani și o fetiță de 6 ani.  Aceasta i-a luat pe cei mici în brațe și s-a aruncat de la acea înălțime fără să se gândească de două ori înainte.

Trupul fără viața al Iuliei, dar și ale copiilor ei, au fost duse ieri la Medicina Legală, acolo unde cadrele medicale au efectuat autopsia. Primele rezultatele ale necropsiei arată că moartea a fost una deosebit de violentă, dat fiind faptul că femeia a căzut în gol de pe blocul cu zece etaje, izbindu-se cu putere de asfaltul din fața blocului, notează Antena3.

Din păcate, nici pentru ea, dar nici pentru cei doi copii, nu s-a mai putut face nimic. Femeia de 32 de ani s-a stins din viață pe loc alături de băiatul ei, iar fetița ei a mai supraviețuit doar câteva minute.

Ce au găsit anchetatorii în telefonul Iuliei

Totodată, anchetatorii nu ar fi găsit nicio conversație ciudată în telefonul Iuliei sau ceva care să indice faptul că femeia ar fi avut probleme. Dimpotrivă, mama din Timișoara avea conversații perfect normale, iar înainte de tragedie a vorbit cu iubita fratelui ei, cea care deținea mașina cu care femeia s-a deplasat la locul cu pricina.

Anchetatorii au transmis că iau în calcul mai multe ipoteze în acest caz.

De ce nu a mers Alexandru, tatăl copiilor din Timișoara, să recunoască cadavrele

Femeia care s-a sinucis ieri aruncându-se de pe o clădire cu 10 etaje din Timișoara avea o relație complicată cu fostul ei soț și tatăl copiilor decedați, Alexandru. Cei doi au divorțat în urmă cu ceva timp, însă au ajuns la concluzia că încă se iubesc și că merită o a doua șansă. Bărbatul se afla la muncă în Austria în momentul în care a aflat că partenera sa de viață și copiii săi au murit. Acesta s-a întors imediat în țară, însă nu a putut să recunoască cadavrul fostei sale iubite.

La aflarea veștii, bărbatul a intrat în stare de șoc. În aceeași situație se află și bunica paternă, care s-a ocupat de ridicarea trupului neînsuflețit al Iuliei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton