Medeea Marinescu, reacție acidă după ce a ajuns de urgență cu fiul ei la un spital privat: ”Un copil târându-se pe jos de dureri...”

 Calin Maria Bianca
.

Medeea Marinescu, reacție acidă după ce a ajuns de urgență cu fiul ei la un spital privat. Copilul actriței s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, care au făcut-o pe mama lui să apeleze la ajutorul specialiștilor. Din nefericire însă, a avut parte de o experiență de-a dreptul neplăcută, care a făcut-o să lanseze un apel dur asupra profesionalității cadrelor medicale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Medeea Marinescu a trecut prin clipe de groază. Actrița își privea fiul în timp ce nu mai putea sta în picioare din cauza durerilor abdominale cu care se confrunta. Cu inima distrusă, încerca să-l calmeze, în timp ce era în sala de așteptare și număra minutele până când o să-l consulte un medic.

marinescu-8marinescu-8

Din nefericire, după mai bine de două ore în care a așteptat ca un medic să-i vadă fiul, aceasta a primit un răspuns ce a enervat-o la culme. Cadrele medicale de acolo nu putea face ceea ce i-au cerut Medeea Marinescu, și anume o ecografie abdominală. Indignată, actrița a povestit totul pe larg pe pagina ei personală de Facebook.

Citește și: Medeea Marinescu, motivul real pentru care și-a pus cariera pe locul doi:„Asta a fost țelul meu ascuns, să…'

Citește și: Medeea Marinescu, motivul real pentru care și-a pus cariera pe locul doi:„Asta a fost țelul meu ascuns, să…'

Citește și: „Degeaba am sănătate, dacă nu am familie'.Ce i-a spus fiica lui Nosfe mamei sale, la o lună după moartea artistului

Citește și: Ce decizie radicală a luat Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura:”Fără să știm că vom regreta…”

Medeea Marinescu, reacție acidă după ce a ajuns de urgență cu fiul ei la un spital privat

A așteptat pe holurile spitalului privat ore în șir, ca mai apoi să fie informată de faptul că pentru ecografie abdominală trebuie să meargă la un spital de stat. Nervoasă și dezamăgită, și-a luat copilul și soțul și au plecat de urgență un alt spital care-i pot face bine copilul. Bineînțeles, după experiența teribilă nu a putut să nu povestească cu ce s-a confruntat.

Sunt revoltată! Cum este posibil să ajungi la camera de gardă pediatrie la (…), cu un copil târându-se de dureri abdominale și vărsături, în imposibilitatea de a sta în picioare. Iar după o așteptare de două ore și treizeci de minute, timp în care tatăl a fost înștiințat doar că o consultație va fi 405 ron, să fim anunțați că nu există posibilitatea de a se face o ecografie abdominală. Ne-a fost sugerat să mergem la un spital de copii de stat.', a scris Medeea Marinescu pe contul său de Facebook

De ce a vrut să facă publică experiența cumplită

Medeea Marinescu își făcea extrem de multe griji pentru starea copilului ei. Voia să-l vadă cât mai repede bine, așa că a ales un spital privat. Din nefericire, a trăit cea mai cumplită experiență, care i-a lăsat un gust amar. Revoltată, a vrut să știe toată lumea cât de 'profesioniști' sunt medicii din unele spitale din România.

(…) Scriu asta nu din dorință de a mă răzbuna. Am lucruri mult mai importante de făcut. Consider că oamenii trebuie să știe exact atunci când sunt dispuși să plătească o sumă de bani. De ce servicii pot sau nu pot beneficia când apelează la serviciile unei clinici de urgență pediatrică fără ecograf. Mai mult, și fără o organizare care să permită o consultație în regim de urgență.', a adăugat actrița.

Medeea Marinescu, motivul real pentru care și-a pus cariera pe locul doi

Medeea Marinescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș Dăscălescu. Cei doi și-au întemeiat o familie în adevăratul sens al cuvântului, bucurându-se de doi copii în aceste momente. Totuși, rolul de mamă a făcut-o pe actriță să își pună cariera pe al doilea loc, prioritară fiind familia.

„Categoric, nașterea băieților mei. Mi-am dorit cel mai mult o familie, pentru că este ceva logic. Eu am crescut într-o familie foarte unită. Ni s-a insuflat acest cult. tata ne-a spus de când eram mici că familia este lucrul cel mai important din lumea asta.

Asta a fost țelul meu ascuns, să am o familie, nu o carieră. La 35 de ani l-am făcut pe Luca și am știut mereu că sigur o să-i mai fac un frate sau o soră. Ăsta a fost și motivul pentru care am păstrat o parte din lucrurile lui Luca„, a declarat Medeea pentru fanatik.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton