Matthew McConaughey, abuzat sexual în adolescență: "Am fost şantajat să fac sex la 15 ani!"

.

Matthew McConaughey dezvăluie în autobiografia „Greenlights” că a fost abuzat sexual în adolescență. Actorul mărturisește că a fost șantajat să facă sex când avea doar 15 ani, iar la 18 ani a fost violat de un bărbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În autobiografia Greenlights’, actorul american Matthew McConaughey (50 de ani) a dezvăluit că a fost victima abuzurilor sexuale de mai multe ori în adolescență, notează Variety.


Starul din filmul Dallas Buyers Club’ susține că momentele grele prin care a trecut în viața lui sunt ca niște lumini verzi, galbene sau roșii – evenimente care l-au determinat, după caz, să avanseze, să întrerupă o activitate sau să se oprească.


Matthew McConaughey spune că nimic nu este întâmplător și fiecare experiență prin care a trecut a avut rolul său, chiar și cele extrem de triste. Din toate a învățat o lecție anume, care l-a învățat în carieră și l-au format drept adultul care este astăzi.


La începutul cărții, McConaughey împărtășește mai multe lucruri despre el pentru a stabili scena pentru restul cărții, care include și experiența sa de persoană abuzată sexual în adolescență. El a dezvăluit că prima dată când a avut relații sexuale, acestea nu au fost consensuale și că a fost șantajat’.

Am fost şantajat să fac sex pentru prima dată la vârsta de 15 ani. Eram sigur că voi merge în iad pentru că întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie. Astăzi, sunt mai degrabă sigur că sper că nu e cazul’, spune McConaughey.


Citește și: Matthew McConaughey a povestit cum şi-a întâlnit marea dragoste

McConaughey a mai dezvăluit că a fost „molestat de un bărbat la vârsta de 18 ani’, după ce a fost lovit şi a rămas inconştient în spatele unei dube. Fără a da mai multe detalii despre experienţă, actorul a afirmat că nu se consideră o victimă.

„Nu m-am simţit vreodată o victimă. Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit’, a mai scris el, citat de News.ro.

Matthew McConaughey povesteşte în carte şi despre relaţia tumultuoasă a părinţilor lui, despre căsnicia lui cu Camila Alves şi îşi expune filozofia personală.


Citeste si: Camila Alves, la 33 de ani. Cât de sexy este soția lui Matthew McConaughey!