Cine este Matilda Pascal Cojocărița: „Mama n-a vrut să mă facă”

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este Matilda Pascal Cojocărița. Artista de muzică folclorică Matilda Pascal Cojocărița este invitata lui Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări” pe Kanal D. Artista va răspunde unor întrebări despre viața personală și cea profesională. Matilda Pascal Cojocărița este foarte îndrăgită de publicul român, însă puțini cunosc povestea de viață a cântăreței. Iată câteva detalii interesante despre evoluția Matildei Pascal Cojocărița.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița a fost dintotdeauna adorată de public, iar în prezent, la vârsta de 64 de ani, se declară o femeie împlinită. Matilda Pascal Cojocărița provine dintr-o familie de condiție modestă și mărturisește că s-a atașat mult de tatăl ei în copilărie. În viața personală, artista s-a confruntat cu o adevărată dramă atunci când a murit tatăl copilului ei, dar acest aspect nu oprit-o să-și găsească fericirea. Iată cine este Matilda Pascal Cojocărița!

index-39index-39

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Fiul ei, Alin Pascal, i-a dăruit încă un nepot: „Botezul va fi…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce secrete de frumusețe are Matilda Pascal Cojocărița, la 64 de ani. Ce trucuri folosește pentru ten și păr:„Fac un amestec din…’ / EXCLUSIV

Citește și: Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…”

Citește și: Cum arată Mohamed, soțul Jamilei. Cei doi au împlinit 15 ani de căsătorie: „Cel mai bun soț din lume…”

Matilda Pascal Cojocărița – Viață personală

Cine este Matilda Pascal Cojocărița. Matilda Pascal Cojocărița s-a născut pe data de 4 octombrie 1958. într-o familie modestă, artista crescând alături de ceilalți trei frați, în Negrestii de Vaslui. În prezent, interpreta de muzică populară are 64 de ani. Aceasta este zodia Balanța, are părul blond și ochii albaștri.

Părinții mei au fost oameni simpli, care ne-au iubit pe noi, copiii – patru la număr – dar care nu ne-au răsfățat: ne sărutau doar când dormeam și ne-au învățat de mici ce înseamnă munca. Erau săraci, le era foarte greu, iar pe mine, ultima dintre frați, mama n-a vrut să mă facă, dar poate tocmai de asta am fost norocoasă.

Pentru că mama avea mereu treabă, tata a fost cel care ne-a legănat și ne-a cântat. Când am început să umblăm, ne purta picioarele, adică ne sprijinea tălpile pe picioarele lui și dansam așa, prin casă, valsuri, tangouri, sârbe și hore. Asta e una din primele mele amintiri, dintre cele mai luminoase, ale copilăriei. Tata făcuse armata în Banat și venise de acolo cu câteva cântece foarte frumoase. De la el am învățat primul cântec, o doină bănățeană – <>'.a declarata la un moment dat Matilda Pascal Cojocărița.

Matilda Pascal Cojocărița a trecut printr-un divorț

Cine este Matilda Pascal Cojocărița. Matilda Pascal Cojocărița s-a căsătorit pentru prima oară în 1980, căsătorie în urma căreia s-a născut primul ei copil, un băiat. După o perioadă de timp, în urma unor neînțelegeri cu primul soț pleacă, împreună cu copilul în vârstă de 11 ani, la Bistrița, la violonistul Ștefan Cigu, cel cu care se cunoștea din diversele concerte avute în țară. După ceva timp cei doi își unesc destinele și formează una din cele mai frumoase și stabile perechi din lumea muzicii populare.

Cei doi s-au stabilit în Bistrita (unde locuiesc și în acest moment) alături de cei 3 copii ai lor (băiatul Matildei din prima căsătorie și un băiat și o fată ai lui Ștefan dintr-o căsătorie anterioară). Cei trei copii ai familiei au urmat tot cariere muzicale.

Drama Matildei Pascal Cojocărița. Fostul ei soț a murit

În 2021, Matilda Cojocărița Pascal a printr-o mare durere, când fostul ei soț a murit. Interpreta de muzică populară l-a pierdut pe fostul partener, Ioan Cojocărița, anunțând că acesta a încetat din viață. Artista era despărțită de tatăl copilului său, dar aveau o relație armoniosă. Matilda Cojocărița Pascal și Ioan Cojocărița au petrecut împreună 13 ani, iar din iubirea lor a rezultat un fiu, Alin.

Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr , cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru.
Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna …ne-ai părăsit!
Nu ne rămâne decât să ne rugam pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!', a scris aceasta, pe Facebook.

Cu cine și-a refăcut Matilda Pascal Cojocărița viața amoroasă

Cine este Matilda Pascal Cojocărița. În prezent, Matilda Pascal Cojocărița este într-o relație cu Ștefan Cigu, alături de care a format o nouă familie. Artista l-a cunoscut pe Ștefan Cigu în momentul în care căsnicia ei trecea printr-un impas.

Interpreta de muzică populară și Ioan Cojocărița s-au despărțit după un mariaj ce a durat mulți ani, iar Matilda Pascal Cojocărița s-a mutat de la Iași, la Bistrița, pentru a sta lângă noul partener, ce locuia alături de copiii pe care îi avea din fosta căsnicie.

Matilda Pascal Cojocărița are 5 nepoți

Cine este Matilda Pascal Cojocărița. Anul trecut, Matilda Pascal-Cojocărița a devenit bunică a cincea oară, după ce fiul ei, Alin, a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Cântăreața mai are încă doi nepoți din partea lui Horațiu Cigu, fiul soțului ei:

Am devenit bunică pentru a cincea oară. Acum, sunt de 4 ori bunică băieți, de patru prinți, dar sunt și bunica unei prințese.(…) Doamne, cât de fericiți au fost amândoi, Adam și Tudor (n.r. ceilalți doi băieți ai lui Alin Pascal). Au dat petrecere când au aflat sexul copilului, iar nepoții mei au sărit efectiv, în sus de bucurie.

Timp de cinci minute au sărit în sus fericiți și strigau de bucurie: ‘E băiat, e băiat. Ei și-au dorit mult ca bebelușul care a venit pe lume să fie tot băiețel. A fost după sufletul și preferința lor.”, a povestit emoționată Matilda Pascal-Cojocărița, pentru viva.ro.

Matilda Pascal Cojocărița – Carieră

Cine este Matilda Pascal Cojocărița. Artista Matilda Pascal Cojocărița a studiat la Liceul Emil Racoviță din Iași, apoi a urmat Facultatea de Muzică din cadrul Universității Spiru Haret și a absolvit masterul în folclor. După absolvirea liceului s-a angajat la „Combinatul de fire și fibre sintetice” din Iași, s-a înscris în ansamblul combinatului, unde a făcut muzică populară, ușoară și dansuri populare.

Matilda Pascal Cojocărița a câștigat primul concurs de Miss din România

Apreciată pentru talentul și frumusețea sa, Matilda Pascal Cojocărița a câștigat, în 1979, echivalentul de atunci al titlului „MISS România” din zilele noastre, locul 1 la primul concurs de frumusețe din România sub deviza „Muncă, Tinerețe, Frumusețe”, concurs ce a avut loc la Costinești.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton