Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea, a fost operat de două ori: „Scuipa sânge și se simțea foarte rău”

.

Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea, a fost operat de două ori. Provine dintr-o familie de afaceriști și este unul dintre cei mai bogați bărbați din România. Recent, fostul iubit al Mădălinei Ghenea s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și a trecut prin două intervenții chirugicale, în Dubai.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Timp de 3 ani, Matei Stratan a format un cuplu cu Mădălina Ghenea și au împreună o fetiță, pe Charlotte. De dragul acesteia, cei doi au păstrat o legătură frumoasă. În prezent, actrița este stabilită împreună cu fiica sa în Italia, acolo unde își continuă cariera artistică. Micuța îi seamănă leit mamei sale, iar la 5 ani vorbește deja patru limbi. În timp ce mama sa și-a dorit ca aceasta să învețe limba italiană, tatăl acesteia obișnuia să îi vorbească în limba engleză. În urmă cu câteva luni, cei trei ar fi petrecut vacanța în Dubai, iar afaceristul ar fi fost internat la spital.


Din cauza oboselii și a stresului, fostul iubit al Mădălinei Ghenei s-ar fi confruntat cu probleme grave de sănătate și ar fi fi ajuns pe mâna medicilor din Dubai. Se pare că Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea, a fost operat de două ori!

Citește și: Cum își câștigă banii Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea:„Nu sunt milionar și nu-mi însușesc banii familiei’


Citește și: Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan:„Plătesc singură chiria la Milano!’

Citește și: Karina Fetica și Marco Cigognini, ispitele de la Insula Iubirii, formează un cuplu.E o premieră în istoria emisiunii

Citește și: Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani.Ce surpriză i-a făcut artista, în miez de noapte: „Te iubesc!’

Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea, a fost operat de două ori


Un apropiat al celor doi iubiți a susținut că Mădălina Ghenea este cea care l-ar fi pus pe Matei Stratan în contact cu un doctor din Dubai. Acolo, acesta a trecut prin două intervenții chirurgicale. Bărbatul încă se află sub tratament și este nevoit să urmeze un regim.

„Mădălina l-a ajutat să meargă la un doctor foarte bun, pentru că ea avea ceva cunoștințe acolo. Probabil din cauza stresului și a oboselii, Matei a făcut o criză gravă de ulcer, scuipa sânge și se simțea foarte rău.


A fost internat și a suferit două intervenții chirurgicale. Acum se simte bine, e încă sub tratament, și trebuie să țină regim o bună perioadă de timp’, a povestit acesta, potrivit impact.ro.

Mădălina Ghenea se află și ea în spital

Actrița a postat o fotografie în care îi este administrată o perfuzie. Aceasta a mărturisit că nu se simte bine și că a hotărât să-și anuleze toate proiectele în care era implicată, cel puțin până când se va simți mai bine. Pentru câteva zile, fotomodelul a hotârăt să iasă din atenția publică, susținând că își va dezinstala rețelele de socializare.


„Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje și, de asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate.

Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză și cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză. O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând prieteni’, a scris actrița, potrivit wowbiz.ro.


De ce s-au despărțit Matei Stratan și Mădălina Ghenea

La scurt timp după ce au devenit părinți, Matei Stratan și Mădălina Ghenea au anunțat că drumurile lor se separă. La scurt timp după despărțire, actrița a postat un mesaj pe rețelele de socializare, dând de înțeles că infidelitatea este cea care a adus sfârșitul poveștii de dragoste.


„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul’, potrivit unica.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram