Măruță, despre Jador: "Mă enerva, nu mi-a plăcut!". Ce l-a făcut să-și schimbe părerea

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Măruță recunoaște că prima impresie despre Jador nu a fost deloc una pozitivă. Vedeta Pro TV a mărturisit că Războinicul de la Survivor l-a enervat, însă ulterior și-a schimbat părerea. Tocmai evoluția lui Jador în competiția din Dominicană l-a determinat pe Măruță să-și schimbe opinia despre el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Într-un podcast pe care l-a realizat pe Youtube, unde a avut-o ca invitată pe Theo Rose, Cătălin Măruță a dezvăluit cum a fost prima lui întâlnire cu Jador și de ce nu l-a plăcut sub nici o formă inițial. Măruță recunoaște că l-a perceput pe Jador drept arogant și i-a făcut o primă impresie nu foarte plăcută.

cati-ani-avea-mama-lui-jador-cand-l-a-nascut-1cati-ani-avea-mama-lui-jador-cand-l-a-nascut-1

„Vreau să-ți spun ce înseamnă chestia asta, să nu cunoști omul cum trebuie. L-am avut o singură dată pe Jador invitat la emisiune, a venit cu Alex Velea, a fost o singură dată, nu mi-a plăcut absolut nimic ce s-a întâmplat acolo, mă enerva, nu mi-a plăcut, a avut o atitudine..nu știu, nu înțelegeam de ce reacționează așa, total ciudat', i-a mărturisit Măruță lui Theo Rose pe Youtube.

Măruță spune că a rămas cu un gust amar după prima întâlnire cu Jador, însă după ce l-a urmărit la Survivor și-a schimbat total părerea. Vedeta Pro TV recunoaște că el și familia lui sunt fanii emisiunii de la Kanal D și nu au ratat nici un episod.

Acesta a continuat să spună că după ce l-a văzut în show-ul de la Kanal D și-a dat seama că băiatul are o serie de calități necesare mai ales pentru a rezista în televiziune. Vedeta PRO a zis că a început să îl placă pentru că este un tip asumat.

„Văzându-l ulterior la Survivor, am devenit fanul lui. Fanul lui însemnând că mi-a plăcut asumarea lui, determinarea, show-ul pe care îl face acolo. Și uite, televiziunea acum poate să te schimbe', a mai spus Măruță.

Theo Rose l-a completat pe Cătălin spunându-i că într-adevăr Jador are acel ceva al lui, fapt pentru care lumea îl iubește, mai ales tineretul: „Cred că n-ai cum să reușești dacă n-ai tu ceva al tău. Eu am o piesă cu Jador'.

Citește și: Ana Porgras, totul despre eliminarea de la Survivor: „Jador nu s-a gândit că o să plec’. De ce s-a certat cu Zanni

Citeste si: Cum a fost filmat Jador, înainte să plece la Survivor. A cântat melodii religioase la o adunare de penticostali

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor:’E multă ură între noi!’ Ce acuzații le-a adus colegilor

Jador, în scandal la Survivor cu Zanni

Jador și Zanni s-au luat la harță la Survivor, după ce protejatul lui Alex Velea a propus-o spre eliminare pe dansatoarea Elena Marin. Aceasta a intervenit și ea în scandalul dintre cei doi, concurenta mărturisind că trapperul a vrut să o cumpere.

„Este simplu… am simțit la Zanni că a vrut să mă cumpere, nu am acceptat asta. I-am spus să nu încerce să facă lucrul acesta. La finalul discuției mi-a spus: «Ești fată deșteaptă, știi ce ai de făcut». 

Mi-a sugerat în felul acesta să nu votez nici pe Moro, nici pe Jador, nici ceilalți oameni cu care noi ar trebui să mergem în competiție mai departe. Singurul despre care nu a vorbit a fost Culiță’, i-a declarat Elena Marin lui Daniel Pavel.

„Băi bossule, sunt filmări! Ai spus chestia asta în baracă, ești nebun? Tu îți dai seama că există o filmare cu chestia asta și tu vorbești contra vorbelor tale?’, a mai adăugat Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton