Ce a răspuns Măruță când Anamaria Prodan l-a întrebat dacă el și Andra au contract prenupțial

.

Zilele trecute, Anamaria Prodan a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, pentru a vorbi despre divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecempf. Pentru că moderatorul era curios cum își vor împărți cei doi averea, Anamaria Prodan l-a întrebat și ea, la rândul său, pe Măruță dacă el și Andra au contract prenupțial.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


În discuția cu Măruță, Anamaria Prodan a declarat că s-a simțit trădată de soțul ei și că nu mai există cale de împăcare. În plus, a explicat că ea și Laurențiu Reghecampf nu au nimic de împărțit de pe urma divorțului. Impresara a specificat că ea și Reghe nu au avut contract prenupțial, iar banii lor sunt, de fapt, banii ei, moșteniți de la mama ei, Ionela Prodan.

„Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât!


Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial’, a afirmat Anamaria Prodan, care, în acest context, l-a chestionat și pe Cătălin Măruță referitor la averea lui și a Andrei.

Cătălin Măruță a spus că nu.

„Anamaria Prodan: Tu cu Andra cum ai? Ai contract prenupțial?

Cătălin Măruță: Nu.

Anamaria Prodan: Nici eu nu am avut. Dar dacă Andra face 100.000 pe an și voi trăiți din ei…’, a fost discuția dintre cei doi în emisiunea de la Pro TV.


Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:Karma funcționează

CiCitește și: Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf:„Anamaria nu duce lipsă de un alt bărbat

Citește și: Cu ce se ocupă Oana Zăvoranu de când s-a retras de la TV:„Va fi cât mai aproape de America

‘Rămâne cu salariul de la Craiova și cu bonurile de masă!’



Chestionată ce se va întâmpla cu bunurile acumulate în cei 13 ani de căsnicie, Prodan a replicat:

‘Nu s-au întâmplat prea multe. Laurențiu va rămâne cu o casă din America. Am auzit, am citit că avea salariu de 7 milioane prin Arabia. Nu era chiar adevărat. Asta e situația.

N-avem, așadar, pe ce să ne certăm. Sau ne putem certa dacă nu va fi secundă de secundă alături de fiul său, Bebeto’, a mai spus Anamaria Prodan, la Pro TV.