Mark Zuckerberg se pregăteşte să devină tătic pentru prima oară. Iată cea mai bună decizie pe care o putea lua!

 Florentina Liutic
.

Mark Zuckerber şi soţia lui, Priscilla Chan, vor deveni în scurt timp părinţi pentru prima dată, cei doi urmând să aibă o fetiţă.

 

Din acest motiv, Mark a decis să-şi ia concediu de paternitate timp de 2 luni, perioadă în care va sta alături de familia lui.

 

„Este o decizie foarte personală', a scris el pe Facebook. „Studiile arată că atunci când părinţii care lucrează îşi iau liber pentru a fi cu nou-născuţii, efectele sunt benefice atât pentru copii cât şi pentru familii.'

 

Mark Zuckerberg a mai scris că angajaţii Facebook primesc în Statele Unite până la 4 luni de concediu parental plătit şi şi-a însoţit mesajul de o fotografie în care apar căruciorul fetiţei şi Beast, câinele familiei, care parcă presimte ceva.

 

La sfârşitul lunii iulie, Mark Zuckerberg anunţa pe Facebook că urmează să devină tătic. „Ne simţim atât de fericiţi pentru că aşteptăm un copil', scria el atunci. Aceasta sarcină vine după ce Mark şi Priscilla au încercat mai mulţi ani să aibă un copil, iar soţia lui a suferit mai multe avorturi spontane.

 

Anunţul că vor avea o fetiţa a venit tot pe Facebook: „Așteptăm o fetiță. În timpul ecografiei, ea chiar mi-a trimis un +like+ cu degetul mare, așa că sunt deja convins că seamănă cu mine”, a scris Mark.

 

Foto: Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton