Marius Țeicu încă suferă enorm, la 3 ani după moartea fiicei sale: "O visez, merg la cimitir, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Marius Țeicu nu poate trece peste moartea fiicei sale, care s-a stins acum trei ani și jumătate, din cauza unei forme agresive de leucemie. Patricia avea doar 41 de ani și era unicul copil al compozitorului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu poți trece niciodată peste moartea unui om drag, însă, în timp, reușești să trăiești cu durerea. Lui Marius Țeicu i-a murit singurul copil, iar durerea compozitorului este încă atât de mare, încât nu a mai putut compune nimic de trei ani și jumătate, de când s-a stins Patricia.

Compozitorul-Marius-Teicu-traieste-o-adevarata-drama-2Compozitorul-Marius-Teicu-traieste-o-adevarata-drama-2

„Îţi intră în sânge, nu numai în inimă. Pierderea unui copil e un lucru extrem de greu, de dur. Poate chiar inimaginabil! Mi se pare atât de dur acest subiect încât nu poate spune nimic mai mult„, a declarat Marius Ţeicu pentru impact.ro.

„O mai visez, merg împreună cu soţia la cimitir, dar e o poveste foarte dură, greu de înfruntat!, a mai adăugat îndrăgitul compozitor, cu tristețe-n glas.

Marius Țeicu spune că, din 2015, când Patricia a aflat despre boala sa, nu a mai fost în stare să compună absolut nimic.

„Am mai orchestrat câteva piese. Nimic în plus nu am mai fost în stare să fac în ultimii cinci sau şase ani, de când cu boala Patriciei!”, a mai declarat compozitorul.

Citește și: Drama neștiută a lui Marius Țeicu: fiica lui a murit de leucemie și i-a lăsat în grijă doi nepoți / Compozitorul este devastat: „O simt aproape pe Patricia!'

Citeste si: Drama lui Americanu din La Bloc. Emil Mitrache a lucrat ca taximetrist, agent de asigurări și ghid, dar pandemia l-a falimentat

Citeste si: Cum și-a sărbătorit Mirela Vaida ziua de naștere. Copiii au așteptat-o acasă cu o surpriză

Nepoții sunt un balsam pentru sufletul lui Marius Țeicu

Casandra și Andrei, copiii Patriciei, sunt darul de preț de care Marius Țeicu se bucură în fiecare clipă și care sunt balsamul care îi mângâie sufletul după pierderea fiicei. Casandra a împlinit 11 ani, zilele trecute, în timp ce fratele ei mai mare face 14 ani, la sfârșitul lunii martie. Nepoții celebrului compozitor nu sunt, însă, pasionați de muzică, dar fericirea lor este tot ceea ce contează pentru bunic.

„Nici mama lor, Patricia, nu mi-a dat vreodată vreun semn că ar avea talente muzicale. Ca atare, nici nepoţii mei, Andrei și Casandra, nu par atraşi de muzică, adică de cariera bunicului lor.

Continuă să-mi spună Bibu, aşa cum o făceau când erau foarte mici şi când le-am compus şi melodii speciale, pe care atunci când le ascultau o făceau cu lacrimi în ochi.

Cine e dornic să le asculte, le găseşte cu uşurinţă pe youtube. Anii au trecut, mai ascultă melodiile acelea, dar nu cred că mai fac parte din preferinţele lor. Par atraşi de muzica timpului lor, într-un fel, cea de tip dance. Nu mă pot supăra pe ei”, s-a confesat Marius Ţeicu, pentru impact.ro.

Marius Țeicu spune că nepotul Andrei ar călca mai degrabă pe urmele tatălui său, actor de profesie.

„Andrei e atras de lumea calculatoarelor, de partea lor electronică chiar, aşa că nu m-aş mira dacă ar alege s-o apuce pe drumul ăsta. Pe de altă parte, uneori dă semne că ar putea deveni şi un bun actor. Casandra desenează foarte frumos”, a mai spus compozitorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton