Marius Țeicu, în lacrimi la 5 ani de când fiica sa, Patricia, a murit: "A trecut prin lucruri groaznice"

 Dumba Gabriela
.

Marius Țeicu este în lacrimi la 5 ani de la moartea fiicei sale, Patricia, din cauza unei forme agresive de leucemie. Patricia avea doar 41 de ani și era unicul copil al compozitorului. Marius Țeicu a sperat tot timpul că se va găsi un leac pentru fiica sa, dar n-a fost așa și tânăra s-a stins sub ochii săi, lăsând în urmă doi copii mici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vestea că fiica lui s-a îmbolnăvit a căzut ca un trăsnet pentru întreaga familie a compozitorului Marius Țeicu. Compozitorul a luptat ani întregi pentru a o salva, dar în zadar. Cu câteva luni înainte să moară, Patricia a suferit un transplant mădular și credea că asta îi va salva viața. 

1-12669512-836213556487880-5945855406844962072-n1-12669512-836213556487880-5945855406844962072-n

Marius Țeicu a crezut că își poate salva fiica de la moarte

„A fost un virus care a declanșat leucemia. Putea să aibă două finalizări, ori să paralizeze tot restul vieții, ori să facă leucemie.

Noi atunci am sperat că prin tratament…A trecut timp de trei ani prin niște lucruri groaznice. Am fost cu ea de sute de ori la analize, la spital.

Umblam cu eprubeta de sânge la mine și duceam la câte un institut unde era mai performant. Ne bucuram când era mai bine, după aia iar era mai rău. Niciodată nu apuci să spui tot unui om când îl pierzi, îți dai seama', a spus Marius Țeicu.

Compozitorul a rememorat, cu durere în suflet, momentul în care fiica lui a venit pe lume.

„A fost cea mai mare fericire din viața mea atunci când s-a născut. A fost bucurie cât a trăit și cea mai mare durere a mea și a Rodicăi a fost când a plecat. George Grigoriu mi-a fost naș, iar nașii ei au fost cei doi frați gemeni, copiii lui, Patricia și Cezar', a dezvăluit Marius Țeicu.

Citește și: Vladimir Putin a discutat cu Erdogan despre condițiile de pace în Ucraina:„Nu ar trebui să fie prea greu pentru el’

Citește și: Laurențiu Reghecampf, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit’

Citește și: Andreea Mantea, primele declarații despre reality-show-ul Casa iubirii:Sufletul-pereche e atât de greu de găsit

Citește și: Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie:„Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu…/ EXCLUSIV

Marius Țeicu are o legătură spirituală cu fiica sa

Marius Țeicu spune că, din 2015, când Patricia a aflat despre boala sa, nu a mai fost în stare să compună absolut nimic. Pe 2 august 2017, tânăra a murit din cauza leucemiei, dar a rămas în sufletul familiei sale și compozitorul spune că Patricia este lângă ei și îi veghează.

O mai și visez din când în când, știu că Patricia este îngerul nostru și, atunci când mai avem necazuri, ne ajută de acolo, de Sus.

Mă rog la ea, uneori, o simt atunci lângă mine, știu că ne veghează.

Nici nu îmi vine să cred că au trecut patru ani de când nu mai e Patricia… Au fost niște ani grei, urâți… Era lumina ochilor mei’, spunea compozitorul anul trecut.

Marius Țeicu nu a mai compus de când a aflat de boala fiicei sale

Marius Țeicu spune că, din 2015, când Patricia a aflat despre boala sa, nu a mai fost în stare să compună absolut nimic.

„Nu am mai putut compune nimic. Am stat departe, oricum, de oameni, de lume, a fost și pandemia. Nu am mai mers nici în jurii la concursuri de talente, din aceeași cauză„, a mai spus Marius Țeicu.

„Îţi intră în sânge, nu numai în inimă. Pierderea unui copil e un lucru extrem de greu, de dur. Poate chiar inimaginabil! Mi se pare atât de dur acest subiect încât nu poate spune nimic mai mult„, a declarat compozitorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton