Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman: "Am iubit-o și o iubesc în continuare!"

.

La câteva luni de la divorț, Marius Elisei s-a răzgândit în ceea ce privește despărțirea de Oana Roman și vrea împăcarea! Tânărul recunoaște că încă o iubește pe fosta soție și spune că în fața lui Dumnezeu nu s-au despărțit niciodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Marius Elisei a plecat înainte de Crăciun de acasă și ulterior a declarat că vrea să divorțeze de Oana Roman. Între timp a și avut loc despărțirea lor în acte și au păstrat legătura doar pentru fiica lor. Însă, Marius a revenit la sentimente mai bune, se pare, și recunoaște că a iubit-o tot timpul pe Oana și încă o mai iubește.


„Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. (…) În fața lui Domnului încă suntem căsătoriți. Îmi doresc o împăcare’, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.


Pe lângă asta, Marius Elisei a mai făcut o dezvăluire surprinzătoare, declarând că e de părere că relația lor este mult mai frumoasă în prezent după divorț.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte’, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.


Citește și: Amna și Lucian Barbu de la Survivor, filmați în aceeași cameră de hotel. Ce făceau concurenții

Citește și: Cine este Lucian Barbu, de la Survivor. A suferit de boli grave în copilărie

Citește și: Drama lui Lucian Barbu de la Survivor: „Doctorii au spus că voi fi o legumă toată viață


Se recăsătoresc Oana Roman și Marius Elisei?

Întrebat dacă mai are curajul să ajungă din nou în fața altarului și a stării civile, Marius Elisei a oferit un răspuns negativ. Motivul? Fostul soț al Oanei Roman a susținut că după părerea lui nu trebuie să fii neapărat legat printr-un act de cineva, iar ei doi sunt oricum în continuare căsătoriți în fața Domnului.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită).


Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema’, a continuat Marius Elisei.

„Nu știu dacă Oana și-ar mai dori sau nu. În schimb, eu nu as mai merge pentru că nu-i văd rostul. Cel mai adevărat act rămâne acea legare în fața Domnului’, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.


Oana Roman, răsfățată de fostul ei soț

„Am ajuns acasă și am găsit aceste minunății! Marius Elisei, mulțumesc’, acesta a fost mesajul pe care l-a postat Oana Roman duminică.

În ultima săptămână Marius Elisei a bombardat-o pe fosta sa soție cu flori. Marius Elisei i-a făcut o surpriză romantică Oanei Roman și acum cinci zile. „Închei ziua așa. Cei mai frumoși bujori! Mulțumesc, Marius Elisei’, a scris Oana pe Instagram.

Ba mai mult, înainte de acest episod, cei doi au mers alături de fiica lor, Isa, la munte.


Oana Roman declara, recent, că fostul soț i-a mai oferit deseori buchete de flori în ultimul timp și că se poartă foarte frumos cu ea, exact ca pe vremea când s-au cunoscut.

„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică’, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.


În plus, acum câteva zile, Marius Elisei s-a fotografiat alături de fosta lui soție, iar în descrierea imaginii a scris „love’.