Marius Elisei, mesaj nervos după ce Oana Roman l-a lăsat fără chei: „Nici măcar nu poate să răspundă la telefon”

 Ifrim Georgiana
.

Marius Elisei a acuzat-o pe Oana Roman că l-a lăsat în stradă cu fiica lui. Au divorțat, însă, la câteva luni, și-au mai dat o șansă. Recent, fiica lui Petre Roman a recunoscut că există probleme și momente dificile în cuplu. Pe rețelele de socializare, Marius Elisei a postat un mesaj în care a acuzat-o pe Oana Roman că l-a lăsat fără chei la casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei și Oana Roman reprezintă unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au împreună o fetiță, Izabela. La șapte ani de la nuntă, aceștia au decis să depună actele de divorț, Oana Roman susținând, la acea vreme, că s-au pierdut încrederea, prietenia, respectul și loialitatea. La doar câteva luni de la divorț, cei doi și-au mai dat o șansă. Acum, însă, Marius Elisei a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj care i-a pus pe gânduri pe internauți. Iată despre ce este vorba!

oman-1oman-1

Marius Elisei a acuzat-o pe Oana Roman că l-a lăsat în stradă cu fiica lui. Pe pagina sa de Facebook, bărbatul a susținut că partenera sa a plecat de acasă, fără să-i lase cheia de la casă. Din acest motiv, el și Izabela au rămas în stradă.

Citește și: Petre Roman a împlinit 76 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut fiica lui, Oana Roman:”Tati, am nevoie…”

Citește și: Cum a fost surprinsă Oana Roman cu un alt bărbat, la mare.Reacția neașteptată a lui Marius Elisei

Citește și: Alex Bobicioiu, declarație de dragoste pentru Simina Loica:”Te iubesc și…”

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună de când au confirmat relația.Cum au fost surprinși cei doi

Marius Elisei a acuzat-o pe Oana Roman că l-a lăsat în stradă cu fiica lui

Deranjat de faptul că a rămas fără cheie, Marius Elisei a împărtășit povestea cu internauții. Pentru că avea treabă, Oana Roman ar fi plecat de acasă, uitând să-i lase cheia partenerului său. Ulterior, bărbatul a decis să șteargă postarea de pe rețelele de socializare.

„Încă mai avem putere să zâmbim, am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat și am venit acasă și surpriză… Am rămas pe afară fără chei pentru că avea o întâlnire cu covoarele și nu a putut să ne aștepte, nici măcar nu poate să răspundă la telefon și acum căutăm variante unde să meargă Isa la wc. Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea', este mesajul scris de Marius Elisei pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

„Separat ne e mai rău decât împreună'

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Oana Roman a mărturisit că, în relația cu Marius Elisei, s-au făcut greșeli de ambele părți. Aceasta a susținut că mai este loc de schimbări și că încă există probleme de comunicare.

„El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne e mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele. El nu vorbește ca mine, este mai introvertit.

Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească și atunci comunicarea e mai grea. Avem momente când reușim să comunică foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie.

Poate dacă am fi altfel, ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă', a declarat aceasta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton