Marius Elisei, primele declarații despre neînțelegerile cu Oana Roman: "Cea mai importantă este Isabela. Prefer să fiu criticat, decât să..."

.

Marius Elisei a făcut primele declarații după ce Oana Roman a dat de înțeles că se despart. Chiar în ziua în care împlineau opt ani de la căsătorie, Oana Roman a dezvăluit că lucrurile nu merg în direcția bună între ea și Marius Elisei, despărțirea fiind următorul pas în relația lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


La 8 ani de când s-au căsătorit, Oana Roman a făcut o declarație neașteptată, care i-a luat prin surprindere pe mulți dintre fanii cuplului. Fiica lui Petre Roman a dat de înțeles că s-a despărțit de Marius Elisei sau, în cel mai bun caz, că relația lor este din nou pe butuci.

Ce spune Marius Elisei despre despărțirea de Oana Roman


Marius Elisei spune că preferă să nu vorbească despre situația actuală dintre el și Oana Roman. Mai mult decât atât, bărbatul a precizat că, în momentul de față, doar fiica pe care cei doi o au împreună este cea mai importantă. 

„Sunt foarte discret când vine vorba de viața mea personală și prefer să fiu criticat decât să spun adevărul. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect și nu ma interesează ce declarații face Oana.

Pentru mine, în acest moment, cea mai importantă este fiica mea, Isabela.


Dacă vreodată se va întâmpla ceva, o las pe Oana să vorbească. Eu prefer să-mi văd de treaba mea’, a declarat Marius Elisei pentru Spectacola.

Citește și: Oana Roman va îmbrăca, din nou, rochia de mireasă?„E posibil să-l iau de mână pe Marius într-o zi și să mergem la biserică

Citește și: Oana Roman, imagine rară cu părinții ei, Mioara și Petre:„Ultimul an când i-am văzut împreună la ziua mea

Citește și: Cum și-a câștigat Romică Țociu primii bani, înainte de a deveni actor, și cum și-a început cariera:„Vara, plecam pe… / EXCLUSIV


Ce a spus Oana Roman despre despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu de opt ani. Cei doi s-au căsătorit pe data de 15 iunie 2014 și au divorțat după șapte ani de căsnicie.

Ambii i-au luat prin surprindere pe fani atunci când au anunțat că s-au împăcat și că formează, din nou, o familie fericită, având în vedere că au și o fetiță împreună, pe Isabela Maria, în vârstă de opt ani.

Oana Roman a mărturisit la Xtra Night Show că este convinsă de faptul că nu mai dorește să se recăsătorească, deși a fost întrebată de mai multe ori de ce nu face o reînnoire de jurăminte cu Marius Elisei.


Vedeta a dat de înțeles că există probleme destul de mari, inclusiv de comunicare, în relația amoroasă pe care o are cu tatăl fiicei sale, Isabela, acesta fiind motivul pentru care nu dorește să ajungă din nou în fața altarului.


„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură, a declarat Oana Roman.

„Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie, a mai transmis ea în emisiune.