Marius Crăciun este câştigătorul FERMA 2019. L-a învins pe Moroşanu la duel şi a plecat acasă cu un premiu fabulos

 Dumba Gabriela
.

Marius Crăciun este marele câştigător al show-ului FERMA 2019. În finala de la „Ferma- Un nou început' au ajuns Marius Crăciun şi Cătălin Moroşanu, însă în urma acestei cofruntări, mai puternic s-a dovedit finalistul show-ului Ninja Warrior România.  Astfel, în timp ce telespectatorii pariau deja pe victoria lui Moroşanu, luptătorul a fost înfrânt, iar marele premiu de 50.000 de euro.

Marius CrăciunMarius Crăciun

După ce Diana Belbiţă a părăsit show-ul FERMA cu lacrimi în ochi, în urma unui duel chiar cu iubitul său, Marius Crăciun, Otniela, Marius, Moroșanu, Pastramă și Zmărăndescu au fost cei cinci care au  avut șanse egale la premiul de 50.000 de euro.

Însă, doar Marius Crăciun  și Cătălin Moroșanu au reușit să meargă în etapa finală, din care câştigător a fost Marius.

Cine e Marius Crăciun

Marius Crăciun a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, este membru al echipei naţionale olimpice la Judo şi a reuşit să ajungă până în finala show-ului „Ninja Warrior România, difuzat tot de Pro TV.

Marius Crăciun nu are amintiri prea plăcute din copilărie, pentru că familia sa nu a avut o situaţie materială foarte bună şi îşi propune ca acum să îi ajute mai mult. „Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Dacă voi câştiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă, a mărturisit Marius.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. Dar, de atunci până în prezent avem datorii la bănci si la C.A.R. Vreau să câștig la FERMA și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită’, a declarat Marius pentru VIVA!.

Tatăl său are o boală gravă

Familia lui Marius Crăciun s-a confruntat cu probleme financiare extraordinar de grele, motiv pentru care copilăria lui nu a fost una tocmai fericită. Lipsa banilor a fost accentuată și de starea de sănătate a tatălui său. Părintele lui Marius are Alzhaimer și din cauza bolii sunt zile când nu-l recunoaște. Părinții îi erau confidenți, însă boala tatălui său nu le mai permite să poarte un dialog, așa că mama este singura cu care se sfătuiște acum și a cărei părere o prețuiește foarte mult.

Deşi este o fire opmitistă, Marius se teme ca nu cumva problemele pe care le-ar putea întâlni în viaţă să nu fie atât de mari încât să-l împiedice să zâmbească. „Cel mai frică în viață îmi este să nu ajung să fiu atât de trist din cauza problemelor, încât să nu mai pot zâmbi’, a recunoscut Marius Crăciun pentru VIVA!.

Sportul l-a ajutat foarte mult

Marius Crăciun se descrie ca fiind un tânăr optimist, muncitor, spontan, bine crescut, ordonat, motivat și un bun ascultător, iar sportul l-a ajutat foarte mult să ajungă omul care este astăzi. S-a autoeducat, iar oamenii pe care i-a întâlnit pe parcursul evoluției sale i-au fost un real sprijin pentru a-și depăși condiția.

Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice.’, spune Marius.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton