Mario Mutu, primele declarații despre scandalul de la spital: „A fost o nebunie. Poliţiştii mi-au...”

 Miniosu Alexandra
.

Mario Mutu a făcut primele declarații despre presupusul scandal de la spital, incident ce s-a petrecut zilele trecute, unde a intervenit și Poliția. Sătul de speculații, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu a decis să rupă tăcerea și să spună varianta lui de poveste. Acesta consideră că, atunci când ești copilul unei personalități, viața poate fi uneori mai dificilă și că poți fi judecat mult prea tare pentru orice gest.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mario Mutu a oferit primele declarații despre scandalul de la spital. Zilele trecute, fiul lui Adrian Mutu a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a unui spital din Capitală, loc în care a ajuns cu dureri cumplite, după ce s-ar fi accidentat la un dinte. Acum, acesta a decis să rupă tăcerea și să dezvăluie ce s-ar fi petrecut, de fapt, acolo.

mario-mutu-6mario-mutu-6

În ziua în care Adrian Mutu își lansa cartea autobiografică „Revenirea din infern. Povestea neştiută a vieţii mele' şi la Bucureşti, fiul lui, Mario Mutu participa la filmările videoclip-ului iubitei sale, Mara Georgescu. Un incident i-ar fi dat însă planurile peste cap tânărului, căci acesta ar fi ajuns de urgență la spital, după ce s-ar fi lovit la un dinte.

Citește și: Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Figura paternă a lipsit din viața mea'

Citește și: Cum arată Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani.Are o mulțime de tatuaje

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj tulburător pentru mama ei, Marioara, la 7 ani de la decesul ei:„Te rog să mă ierți, dacă poți! Nu eram eu, eram posedată'

Citește și: Larisa Udilă a fost înșelată de soțul ei. Cum a descoperit infidelitatea:”L-am prins. Ce era acolo…”

Mario Mutu, primele declarații despre scandalul de la spital

Potrivit spuselor lui Mario Mutu, după ce s-a accidentat la dinte, a ajuns imediat la camera de gardă a Spitalului Sfântul Ioan din Capitală. Între timp, acolo a fost chemată și Poliția, pentru că acesta acuza dureri dentare grave și voia să ajungă cât mai repede la secţia Stomatologie, fără a mai sta la coadă.

Toată agitația pe care ar fi provocat-o Mario Mutu ar fi atras atenția Poliției, care ar fi trimis la spital un echipaj. Ulterior, tânărul ar fi fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Stomatologie situat de pe Calea Plevnei, loc în care a scăpat de problema dentară.

După incidentul petrecut zilele trecute, Mario Mutu se declară necăjit de faptul că lumea i-ar fi judecat prea asupru atitudinea. Astfel, acesta a hotărât să dea primele declarații pentru Click! și, totodată, să tragă un semnal de alarmă cu privire la sistemul medical de stat.

„Am filmat pentru videoclipul Marei, iubita mea, pentru piesa „Mahala', care va fi lansată în câteva zile', a povestit Mario Mutu, iar iubita lui, Mara, l-a completat: „Piesa este compusă de mine şi este vorba de locurile unde am copilărit, mahalaua din Berceni. Şi în această dimineaţă, foarte devreme, am filmat videoclipul, unde Mario conduce o maşină de fiţe. Mult spus conduce, pentru că era pe platformă şi el nu are carnet momentan'.

„N-am fost atent şi m-am lovit la un dinte'

Mario Mutu a susținut că s-a accidentat la dinte când a coborât din mașina folosită pentru videoclip-ul iubitei sale, Mara. Printre altele, tânărul a spus că toți pacienții de la spital ar fi fost ignorați.

„Când am coborât din acel Lamborghini de fiţe, m-am lovit de portiera, căci i se deschideau uşile în sus. Şi n-am ştiut, n-am fost atent şi m-am lovit la un dinte. Aşa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie. Mă durea dintele şi s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă.

Mi se pare exagerat ce s-a întâmplat, iar după ce am ajuns acasă şi am apucat să dorm un pic m-au trezit că m-au sunat cei de la Antena Stars, o reporteriţă, şi până m-am dezmeticit şi mi-am dat seama cu cine vorbesc, am închis. Vă spun că erau mulţi pacienţi care aşteptau şi care poate aveau probleme mai mari ca mine, eu aveam un dinte, poate unii aveau lucruri mai grave. Toţi pacienţii erau ignoraţi şi m-au băgat mai greu în seamă. Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Poliţiştii mi-au dat dreptate', a mai susținut fiul lui Adrian Mutu.

Cât despre visurile lui, Mario Mutu a declarat că speră ca să aibă și el permis de conducere și o mașină, cât de curând: „Îmi doresc maşină, dar nu am momentan'.

Cum s-a cunoscut Mario Mutu cu iubita lui, Mara

Mario Mutu și iubita lui, Mara Georgescu, sunt împreună de trei luni. S-au cunoscut pe rețelele de socializare și pare că a fost dragoste la prima vedere. La acea vreme, fiecare era implicat într-o altă relație, însă s-au despărțit și s-au cuplat.

„Ne-am cunoscut pe Instagram, marţi am împlinit trei luni. Pot să spun că a fost mai lejer decât crezi. Amândoi am făcut câte un pas, amândoi aveam câte o altă relaţie, dar ne-am despărţit şi ne-am cuplat. În lunile care au trecut am făcut deja o mulţime de lucruri împreună, ne-am aruncat şi cu paraşutele şi multe altele', a spus Mario Mutu.

„Nu mi-am dorit să fac fotbal, dar mi-ar fi plăcut să fiu faimos fără prea mare efort'

Se pare că cei doi tineri au planuri mai de viitor, împreună. Mario Mutu a povestit că au fost ajutați de părinți să-și deschidă o afacere. Sunt prea tineri să vorbească despre căsătorie, însă vor să meargă împreună în vacanță în Dubai.

„Mă ajută Dumnezeu să fac ce mi propun şi să fiu sănătos. Nu mi-am dorit să fac fotbal, dar mi-ar fi plăcut să fiu faimos fără prea mare efort', a mai transmis tânărul.

Sursă foto: Captură video, Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton