Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh lui Alex Velea, la doi ani de când s-au certat: „Cu siguranță nu ajungeam aici. Am realizat că...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh lui Alex Velea, la doi ani de când s-au certat. În urmă cu aproximativ doi ani, Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh au ocupat primele pagini ale tabloidelor, după ce prietenia lor s-a destrămat. La acea vreme, cei trei artiști și-au aruncat vorbe grele și au încheiat colaborarea pe plan muzical, deși se comportau ca o adevărată familie. Acum, iubitul Alexiei Eram i-a transmis un mesaj neașteptat celui care l-a ajutat să se lanseze în industria muzicală, dând de înțeles că este pregătit să îngroape securea războiului. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh lui Alex Velea, la doi ani de când s-au certat. Alex Velea și Mario Fresh s-au cunoscut în anul 2008, pe vremea când iubitul Alexiei Eram avea vârsta de 9 ani. Impresionat de talentul acestuia, iubitul Antoniei a decis să-l ia sub aripa lui și l-a ajutat să se lanseze în muzică. Ulterior, Mario Fresh s-a mutat în București, acolo unde a intrat pentru prima dată într-un studio de înregistrări. În 2020, a avut loc ruptura dintre Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea, acesta din urmă acuzându-i pe cei doi artiști că l-au trădat. Nu demult, iubitul Antoniei spune că relația cu cei doi tineri s-a destrămat din cauza „nesimțirii și a vedetismelor gratuite'.

ve9ve9

La aproximativ doi ani de când s-au certat, Mario Fresh i-a transmis un mesaj lui Alex Velea. Dacă până acum se credea că relația lor este compromisă și că nu mai există șanse de împăcare, se pare că iubitul Alexiei Eram este pregătit să schimbe situația dintre el și cel care i-a fost mentor.

Citește și: Cum se înțelege Alexia Eram cu Mario Fresh, după 6 ani de relație: „Sunt foarte irascibilă de fel. Sunt geloasă'

Citește și: 'Ideea de căsătorie și de copii mi se pare forțată'. Ce părere are Andreea Esca despre relația fiicei ei, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Citește și: 'Eu nici măcar nu am voie să plâng în fața copilului meu'. De ce se ferește Bianca Drăgușanu să fie supărată în fața fiicei sale, Sofia

Citește și: Oreste și soția lui s-au înșelat reciproc, în cei 27 de ani de căsnicie: „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine…”. Cum au trecut peste infidelitate

Ce mesaj i-a transmis Mario Fresh lui Alex Velea, la doi ani de când s-au certat

Pe contul lui de Instagram, Mario Fresh i-a transmis un mesaj de recunoștință lui Alex Velea. Artistul a publicat o fotografie de pe vremea când se afla la început de drum și i-a mulțumit iubitului Antoniei pentru tot ajutorul pe care i l-a acordat atunci. Pe mâna stângă, cântărețul de 23 de ani și-a tatuat numele casei de discuri „Golden Boy Society', din care obișnuia să facă parte pe vremea când colabora cu Alex Velea.

„Fără tine, cu siguranță, nu se putea! Cu siguranță nu ajungeam aici. Cu siguranță drumul nu era același. Momentele frumoase sunt tatuate', a scris Mario Fresh, în dreptul fotografiei cu Alex Velea.

„Am realizat că am avut cea mai tare adolescență'

Pe lângă fotografia cu Alex Velea, Mario Fresh a distribuit imagini și cu alți artiști care au contribuit la formarea sa. Printre aceștia, se numără Cabron, DOC, Ruby, Boier Bibescu, Antonia, Lino Golden și Smiley.

„Mă uitam acum prin poze. Am realizat că am avut cea mai tare adolescență și că toți oamenii din jurul mereu au pus câte o cărămidă (mai mică sau mai mare) la formarea mea. La formarea lui Mario Fresh. Le mulțumesc din toată inima pentru tot. Am muncit mult, am învățat de la ei. I-am ascultat. Am furat meserie. Le datorez numai mulțumiri!', a spus Mario Fresh.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton